Izipizi outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Izipizi. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Izipizi uitverkoop

Het Franse bedrijf Izipizi doet waar Fransen nou eenmaal goed in zijn. De mode bepalen. Een van de meteen in het oog springende accessoires is een bril. Izipizi heeft de bril een heel eigen stijl gegeven en dan met name de leesbril. Was dit voorheen vaak een noodzakelijk attribuut om beter te kunnen lezen wat je weer snel in je zak stak of in je tas stopte. De leesbrillen van Izipizi mogen gezien worden. Izipizi bestaat sinds 2010 en wil vooral vernieuwend zijn als het gaat om leesbrillen en zonnebrillen met leessterktes, in diverse stijlen, kleuren en prints en voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.

Hippe, trendy leesbrillen, ook als zonnebril

Omdat deze trendy leesbrillen van Izipizi ook nog eens heel betaalbaar zijn kies je er gewoon meerdere, passend bij je diverse outfits. Je vind er verschillende modellen in effen kleuren en met een strakke vormgeving. Maar ook kleurrijke modellen als fel blauw, rood en groen. En leesbrillen met een grappig printje. Alle modellen van Izipizi zijn te koop in diverse lees sterktes. Er zijn speciale beeldschermbrillen die je ogen extra beschermen. Super tof zijn natuurlijk de zonnebrillen met een leessterkte erin zodat je ook op het strand en in de tuin gemakkelijk en comfortabel kunt lezen. Izipizi maakt brillen waar je blij van wordt

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Izipizi. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-48% SalesFeverStoelmetarmleuningenset2stuks

€ 668,00

349,99

EUR Otto.nl InStock new
Otto.nl
FossilArmbandElliottJFS00560998Zilver925

€ 79,00

60,04

EUR Valmano.nl InStock new
Valmano.nl