Kipsta outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Kipsta. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Kipsta uitverkoop

Kipsta is een merk dat zich volledig heeft gericht en nog steeds richt op de teamsporten. Kipsta is 1998 opgericht in Frankrijk. Kipsta staat voor KIP “equipe” in het Frans of wel team en STA voor “stade” wat stadium in het Frans betekend. Als je het merk letterlijk vertaalt kom je dus op team stadium uit. Kipsta vind het belangrijk dat mensen samenwerken op het veld en daarbuiten. In teamsport is het belangrijk dat er respect, solidariteit, energie en beleefdheid is. De oprichters van Kipsta leven deze waarden zelf ook na op de werkvloer en verlangen dit ook van hun medewerkers.

Het merk voor teamkleding

Kipsta heeft collecties voor verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, rugby, volleybal, veldhockey en andere sporten. Voor al deze sporten heeft zij teamkleding in verschillende soorten en maten. Maar daarnaast heeft zij ook accessoires voor het sporten zoals ballen, bescherming voor tijdens het sporten zoals scheenbeschermers voor voetbal, kniebeschermers voor volleybal, voetbalsokken en voetbalshorts. Daarnaast zijn er ook voetbalgoals voor tijdens de training of volleybal netten. Kortom hebben ze alles wat je nodig hebt voor teamsporten. Ook is er kleding voor training. Bijvoorbeeld spotshirts of sportbroeken met een zeer goede vochtregulatie waardoor je droog blijft tijdens je workout en sporttassen om alles mee te nemen.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Kipsta. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

Pure2ImprovePureSUPBoard305cmOpblaasbaar

€ 349,99

299,99

EUR Daka.nl InStock new
Daka.nl
SamsungGalaxyFoldZwart

€ 1999,00

1899,00

EUR Telefoonwereld.nl InStock new
Telefoonwereld.nl
Aleppozeeplaurierolie40

€ 10,95

8,89

EUR Gezondmarkt.nl InStock new
Gezondmarkt.nl