Tuinset - optimaal genieten

Tuinset-optimaalgenieten

Heerlijk buiten zitten en genieten van het weer en van de zon. Kijk jij iedere lente al uit naar de lange avonden misschien wel lekker barbecueën met vrienden en familie allemaal aan een grote tuinset in je tuin? Misschien ben je dit jaar wel echt toe aan een nieuwe set omdat de set van vorig jaar echt niet meer kan. Ga dan snel op onderzoek uit want er zijn veel verschillende tuinsets te krijgen die allemaal een andere sfeer aan je tuin geven.

Op de groei

Een tuinset koop je meestal met het idee dat je deze een aantal jaar gaat gebruiken. Als je een tuinset goed verzorgd kan deze zo tien jaar meegaan. Het is dus verstandig om een set te kopen die je echt mooi vind en die ook leuk blijft en niet te trendgevoelig is. Het is verstandig om een neutralere tuinset te kiezen en deze leuk aan te kleden met accessoires die je volgende jaren makkelijker vervangt. 

Een tuinset om aan te eten of om op te loungen?

Er zijn tuinsets in vele verschillende varianten ben je op zoek naar een loungeset, een set om uitgebreid aan te dineren of misschien een kleinere set om koffie aan te drinken in bijvoorbeeld een prieeltje? In een grote tuin heb je misschien wel plaatst voor en een loungeset voor buiten en een set met tafel en stoelen om aan te dineren. Heb jij een kleinere tuin en wil je toch niet kiezen tussen een ‘relax’ set voor overdag en een set om aan te eten? Kies dan voor de innovatieve eettafel met twee bankjes en een tafel in het midden, een picknicktafel model, die je in één beweging omtovert in één bank met rugsteun om heerlijk in te relaxen overdag. Zo kun je op een kleine ruimte toch een tafel plaatsen om aan te eten of spelletjes op te spelen en een bank om lekker op te relaxen met een boek of tijdschrift. 

Voor iedere tuin en iedere sfeer is er een geschikte tuinset waarin jij heel de zomer kunt genieten van het buitenleven. 

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!