Jurken online koop tips

Jurkenonlinekooptips

Kun jij ook niet wachten tot de lente is aangebroken? Ook weer toe aan een beetje zon, die heerlijke tijd dat je weer lekkere luchtige en mooie jurkjes aan kan waar je mooi gebruinde benen onderuit komen? Goed nieuws want die tijd komt er binnenkort weer aan. Tijd dus om de jurkjescollectie in je kast aan te vullen met een paar nieuwe hippe en sexy jurkjes. 

Het meest veelzijdige kledingstuk aller tijden

De jurk is het meest veelzijdige kledingstuk aller tijden. Een vrouw koopt gemiddeld 185 jurken in haar leven dit is ook niet zo gek een jurk kan altijd! Nee, niet elke jurk kan altijd maar, een jurk kan altijd. Of je nu gaat sporten, denk aan tennis een leuk sportief jurkje staat altijd goed op de baan, of naar kantoor gaat in een mooie stijlvolle zakelijke jurk. Een gala kan niet zonder mooie jurk tot over je enkels en bij een zomers strandfeest kom je het liefst in een sexy zomerjurkje. Vergeet de avondjes stappen in je favoriete little black dress niet. Ja, een jurk kan echt altijd!

It’s all about the shapes

Jurken zijn er in overvloed, en maar goed ook want lang niet iedereen heeft dezelfde stijl en het zelfde lichaam. De kunst is dus om de juiste jurk voor jouw figuur te vinden. Voor iedere vrouw is er een geschikte jurk die haar vormen op de juiste punten accentueert en haar lichaam mooi uit laat komen. 

Heb jij bijvoorbeeld een peervormig lichaam dan zijn jurkjes met een hoge taille en een uitlopende rok perfect voor jou. Voel jij je toch meer een appeltje? Draag jurkjes die los vallen en kort zijn waardoor je benen mooi uitkomen, ook een split laat jouw figuur mooi uitkomen. Heb je meer een zandloper figuur met een geweldige taille? Kies dan voor het model jurk dat aansluit in de taille en een strakke rok heeft zo komt je taille mooi uit en lijk je nog slanker. Is jouw figuur ‘gewoon’ recht? Dat kan ook, je bent slank maar hebt weinig vrouwelijke rondingen vrees dan niet. Wil jij je heupen breder en voller laten lijken, trek dan een trendy jurk met plooien aan zo geef jij je heupen meteen body. Verder staan prints super mooi bij een recht figuur, de verticale streep wil je liever vermijden. 

Vanaf nu koop je nooit meer het verkeerde model jurk en zul je er altijd op je best bijlopen in je nieuwe, trendy en hippe jurk. 

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!