Lobbes outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Lobbes. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Lobbes uitverkoop

Lobbes is een merk dat accessoires voor honden produceert. De oprichters van het merk en het hele team achter het merk houden van honden en willen honden een heerlijk thuis geven met de beste producten om lekker uit te rusten. Daarom ontwikkelen zij al jaren producten waar honden lekker in en op uit kunnen rusten. De producten zijn in veel variaties te verkrijgen waardoor ze goed bij je interieur passen welke stijl dit ook is. Daarnaast zijn de producten makkelijk schoon te maken waardoor ze ook baasvriendelijk zijn. De producten zijn van een hoge kwaliteit waardoor ze lang meegaan en er goed uit blijven zien.

Perfecte kussens voor je hond

Doordat ze bij Lobbes veel variatie in de uitvoering van de producten hebben, zowel in kleur, vorm als materiaal is er altijd een kussen te vinden die past bij je hond en bij je interieur. Lobbes heeft Benchkussens van kunstleer, de cusino maranello is een model dat los op je vloer kan liggen en waar je hond heerlijk op kan liggen en zo helemaal onderdeel van het gezin kan zijn. Ook is er een lounge bed voor honden en zijn er manden bijvoorbeeld gemaakt van riet. Daarbij komt dat de producten voor een zachte prijs worden verkocht waardoor ze nog aantrekkelijker worden.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Lobbes. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-33% Klikoombouwcontainerbergingdubbel155x122x90cm

€ 223,13

148,75

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
PinkGellacProLEDLamp

€ 79,00

59,00

EUR Pinkgellac.nl InStock new
Pinkgellac.nl
KinderbedTipi90X200MetLattenbodem

€ 399,00

349,00

EUR Woonboulevardpoortvliet.nl InStock new
Woonboulevardpoortvliet.nl