Catarina Martins - Vintage but Fresh

CatarinaMartins-VintagebutFresh

Catarina Martins is een super leuk schoenenmerk met de stoerste boots en mooiste Engelse brogues. Het merk is in 2003 opgericht in Portugal en ontwerpt sindsdien de perfecte schoenen voor iedereen die net even wat anders wil, niet gewoontjes maar juist iets gedurfder. De filosofie van het merk 'life is too short to take a nap' benadrukt hoe belangrijk het is om innovatief te zijn en bij te blijven in een alsmaar veranderende markt.

Vintage but fresh

De schoenen van Catarina Martins zijn eigentijds en origineel. Door gebruik te maken van met de hand geverfd en gewassen leer zetten zij hun stempel op elke collectie en zijn de schoenen erg herkenbaar. Elke collectie is creatief en heeft innovatieve componenten waarmee het merk aan de hoge normen van klanten wil voldoen. Comfort is bij Catarina Martins ook van grootste belang maar door het gebruik van het leer van uitermate kwaliteit voldoet het merk zeker wel aan de normen van de klant. De ontwerpen van de schoenen zijn vernieuwend en zeker niet saai. Of je nou trendy enkellaarsjes met of zonder hak, hippe veterschoenen, classy loafers of stoere brogues zoekt, elk ontwerp is origineel.

featuredimgcatarinamartinszwartblogimage134jpg
featuredimgcatarinamartinsjeansblogimage133jpg
featuredimgcatarinamartinsbootsblogimage132jpg
featuredimgcatarinamartinsblauwblogimage131jpg

Portugese kwaliteit

Catarina Martins besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de schoenen en vindt de omgeving waar het merk vandaan komt ook erg belangrijk. Hierdoor heeft het merk ervoor gekozen om alle leveranciers en productiepartners zorgvuldig uit te kiezen. Deze partners zijn al decennia de beste in de regio Oporto op het gebied van vakmanschap en hebben oog voor detail. Hierdoor zijn de schoenen van Catarina Martins de perfecte combinatie tussen trendy en comfortabel. De schoenen van het Portugese merk laten een outfit er helemaal anders zien. Je valt zeker op en hoeft geen moeite te doen om in de spotlights te staan. Laat de schoenen het werk doen en steel de show met Catarina Martins schoenen.

Bekijk
outlet
Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!