Circle of trust - jeans in alle kleuren

Circleoftrust-jeansinallekleuren

De jeans, eens een handige en sterke werkbroek voor de cowboys en arbeiders in het wilde westen. Nu een mode item waarvan je er in elke kledingkast wel een paar vindt. Voor jong en oud, voor mannen,vrouwen en kinderen. Voor naar je werk, je vrije tijd en elke andere gelegenheid. Chique en stijlvol of juist nonchalant en stoer. Met een jeans kun je alle kanten op.

Jeans in alle kleuren met mooie details

Oorspronkelijk werd de stof alleen geverfd in blauw. Nu kun je jeans krijgen in alle kleuren van de regenboog, van diep zwart tot helder wit en in een enorme variatie aan blauw tinten van het diepste indigo blauw tot het lichtblauw van de lucht. De creatieve wassingen geven mooie effecten aan de stof. De opvallende of juist subtiele details geven de jeans net dat extra's. Op een jeans kun je altijd vertrouwen. Circle of Trust weet dat als geen ander. Met passie en liefde wordt inspiratie opgedaan door invloeden van over de hele wereld om steeds weer een schitterende collectie jeans te presenteren die behalve modieus en trendy ook nog eens heel betaalbaar is.

Complete outfits van Circle of Trust

Alleen met een goede jeans ben je er natuurlijk nog niet. Combineer voor een nonchalante stijl een gewassen jeans met een leuk t-shirt, top, bloes of tuniek met daarover een mooi spijkerjack. Voor een meer geklede stijl kies je voor een diep blauwe, grijze of zwarte jeans met een mooi overhemd en een blazer. Bij Circle of Trust houden ze ervan om mooie complete outfits te bedenken voor jou. Als jij er blij van wordt, zijn zij het ook. Dat is hun doel en hun missie. In het symbool van de cirkel met de vier knopen is hun visie uitgebeeld, namelijk verantwoording voor de keuzes van Circle of Trust, voor het milieu, voor de producenten en voor jezelf. Vertrouw op jezelf en de keuzes die jij maakt en voel je fijn en op je gemak in kleding die goed voelt voor jou.

Bekijk
outlet
Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!