Mim Pi outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Mim pi. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Mim Pi uitverkoop

Mim-Pi is opgericht uit nieuwsgierigheid voor het onbekende en de drang om het avontuur op te zoeken. Tijdens de reizen van de oprichtster van het merk ontdekte zij leuke marktjes met veel mooie sieraden. Deze verkocht zij vervolgens in Nederland met winst. Van deze winst ging zij vervolgens weer reizen om nieuwe spullen te kopen. Dit ging een aantal jaar door en voor ze het wist had zij drie winkels met vrouwenkleding. Na de geboorte van haar dochter begon ze voor het eerst te denken aan een lijn voor kinderen. Kinderen groeien al zo snel op en het is eigenlijk zonde dat veel van de kleding die ze dragen een kleine versie is van de kleding voor volwassenen.

Kleding geïnspireerd door de wereld

Om zelf iets te doen aan het gebrek aan leuke en comfortabel zittende kinderkleding die speciaal gemaakt is voor kinderen besloot ze Mim-Pi op te zetten. En dit merk bleek ook een groot succes te zijn. De kinderkleding is speels, met veel kleuren en leuke details. Naast dat de kleding leuk moet zijn is het vooral belangrijk dat deze comfortabel zit zodat kinderen er lekker in kunnen spelen en ontdekken zonder last te hebben van kleding die in de weg zit. Je ziet veel kleur terug in de kleding van Mim-Pi vooral felle kleuren zoals de kleuren blauw, rood, groen en roze.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Mim pi. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

FireBeamSmokerHoutskoolgrillBBQEdmonton

€ 199,00

149,99

EUR Westfalia.eu InStock new
Westfalia.eu
-33% SpeelkleedmetHuisjeLioneloAgnes

€ 59,99

39,99

EUR Vanastenbabysuperstore.nl InStock new
Vanastenbabysuperstore.nl
Stepskantenkokerrokroodroze

€ 69,99

55,99

EUR Wehkamp.nl InStock new
Wehkamp.nl
CavomCompleetHondenvoer20kg

€ 44,99

43,99

EUR Plein.nl InStock new
Plein.nl