Mobicool outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Mobicool. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Mobicool uitverkoop

Mobicool International Ltd. is opgericht in Oost Azië en bestaat sinds 1991. Mobicool is een van de leidinggevende bedrijven op het gebied van verplaatsbaren koelingapparaten. Het bedrijf heeft zich toegelegd op het ontwerp, de productie en de export van thermo-elektrische koelboxen, compressor koelers, vriezers en meer. Vandaag de dag exporteert Mobicool naar alle continenten en veel verschillende landen. Naast verkoop aan consumenten verkopen ze ook aan auto-, vrachtwagenproducenten en andere bedrijven. Mobicool blijft elke dag door ontwikkelen om in de top van de markt te blijven ontwerpen, produceren en verkopen. Doordat ze de hele lijn in eigen hand houden kunnen ze snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen.

Koelboxen voor onderweg

Mobicool heeft drie productlijnen Indoor, Outdoor en Electronics. Onder de indoor lijn vallen koelkastjes met een retro stijl en opvallende kleuraccenten. Deze koelkastjes zijn in verschillende felle kleuren te verkrijgen. Ook is er een Minimalistisch ontwerp, dit koelkastje is een slank en klein ontwerp. Ook dit model is in verschillende kleuren te verkrijgen. Het laatste ontwerp heet Lovely Quiet een klein koelkastje dat geen geluid maakt. De Outdoor lijn bestaat uit draagbare koelboxen van kunststof in verschillende kleurcombinaties en koeltassen in verschillende kleuren en modellen. Om te voorkomen dat de batterij leeg raakt heeft Mobicool ook een aantal adapters in haar assortiment.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Mobicool. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

AEGT9DE77685Warmtepompdroger

€ 929,00

829,00

EUR Dewitgoedoutlet.nl InStock new
Dewitgoedoutlet.nl
-40% QuantisQE317DigitaleDVB-C-Radiotuner-Tweedekans

€ 83,35

49,95

EUR Kinq.nl InStock new
Kinq.nl
-40% AlbertoSINA-3xDRYCooler

€ 169,99

101,99

EUR Jumbosports.com InStock new
Jumbosports.com
-26% UGGBootslaarzen-WClassicMiniIiingrijs

€ 179,95

132,30

EUR Fashionette.nl InStock new
Fashionette.nl
-56% DressLikeYouMidi-jurkenMulticolorGOJA

€ 79,99

35,00

EUR Leballon.nl InStock new
Leballon.nl