Living - the joy of giving!

Living-thejoyofgiving

Living the joy of giving! Deze slogan zegt eigenlijk alles wat je wilt weten over dit brand. Vrolijke producten die super zijn om cadeau te geven. Want stiekem krijg je toch een heel voldaan gevoel als je iemand anders een cadeau geeft in plaats van iets voor jezelf te kopen, niet dan? Dit zal echter wel een uitdaging worden bij Living, de kans is namelijk groot dat je op zoek gaat voor een cadeau, voor bijvoorbeeld een housewaring, dit cadeau ook vindt maar als je afrekent er ook een leuk extraatje voor jezelf aan je vingers is blijven hangen. Niemand die het je kwalijk neemt, de producten van Living zijn gewoon te leuk!

Living gaat veel verder dan alleen producten voor in je huis

Bij Living denk je al snel aan producten voor in je woonkamer of in je huis. Er zijn ook zeker producten voor in je huis zoals leuke geurkaarsen of wand stickers om je kamer een gezellig uiterlijk te geven, maar Living wordt breed opgevat en er zijn ook producten om in te sporten, denk aan ballen, meditatie poefs en bidons, om je te stimuleren om goed te blijven drinken heb je leuke drinkflessen, met een extra compartiment waardoor je makkelijk verse citroen en limoen aan je water toe kunt voegen. Ook is er een collectie met sieraden zoals horloges, unieke telefoonaccessoires zoals een hippe opladers en trendy telefoonhoesjes en er zijn stijlvolle tassen.

Van sporty tot ontspannen het is er allemaal

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook hier kan Living je mee helpen. Voer op de site in voor wie je een cadeautje zoekt, in welke categorie je zoekt health & beauty, fashion, fun, in welke stijl je zoekt fun, basic, vrolijk & fris of tijdloos & strak en hoe groot je budget ongeveer is. Living geeft je leuke inspiratie die past binnen de opgegeven categorieën en je hebt binnen no time en origineel cadeau uitgezocht waar je zelf wellicht nooit opgekomen was.

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!