Lucide - licht in de duisternis

Lucide-lichtindeduisternis

Licht, wij mensen kunnen niet zonder. Licht is van essentieel belang voor onze gezondheid en ons welbevinden. In de oudheid maakte de oermens al vuur om de duistere nachten naast te verwarmen ook te verlichten. Kaarsen en olielampen volgden en met de komst van de elektriciteit kwam ook de gloeilamp. Nu is verlichting in heel veel vormen niet meer weg te denken in onze maatschappij en is het in de westerse wereld eigenlijk nooit meer echt donker.

Licht zorgt voor comfort

Licht geeft de mogelijkheid om ook na zonsondergang te kunnen blijven werken, een hobby uit te voeren of gezellig met vrienden en familie samen te komen. Het geeft veiligheid en comfort in en rondom je huis. Lampen zijn daarnaast niet alleen functioneel maar ook een bepalend interieur accessoire. De creatieve designers van Lucide ontwerpen prachtige modellen in heel veel verschillende uitvoeringen. Strak en modern, romantisch, klassiek of juist met een artistieke, kunstzinnige twist. Met de verschillende soorten lampen zoals gloei, LED, spaar en halogeen creëer je de juiste sfeer. Heel wat te kiezen dus.

Bureaulampen, wandlampen en plafonnières

Ben je op zoek naar een goede bureaulamp om bij te werken, sfeervolle verlichting voor in de zithoek of voor boven de eettafel. Staande lampen, hanglampen, wandlampen, pendellampen, spots, plafonnières en inbouw armaturen. Bij Lucide vind je lampen voor elke situatie en elke plek in je huis. Maar ook voor buiten. Wandlampen voor bij de voor of achterdeur geven een prettig en veilig gevoel als je in het donker weggaat of thuiskomt. De naam Lucide betekent helderheid. Met passie en liefde is het bedrijf Lucide steeds op zoek naar de beste, innovatie oplossingen met een zo energiezuinig mogelijk verbruik, gemaakt van hoogwaardige materialen en uitgevoerd in stijlvolle kleuren als brons, goud, zilver en chroom. Voor een warm, veilig, sfeervol thuis waar het fijn werken is en waar je heerlijk kunt ontspannen. 

Bekijk
outlet
Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!