Noxion outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Noxion. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Noxion uitverkoop

Lichtstad Eindhoven is de bakermat van Noxion. In 2000 begon deze firma als groothandel maar ging later zelf Led armaturen fabriceren en verkopen. Inmiddels zijn deze armaturen te koop in heel Europa. Noxion is een betrouwbaar, solide en efficiënt bedrijf voor Led armaturen voor kantoorverlichting, buitenverlichting en industrieverlichting. Afgestemd op de wensen van de klant. Energiezuinig in het gebruik en daardoor beter voor mens en milieu. Met gebruik van hoogwaardige materialen en de laatste, innovatieve technologische ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Als de werkvloer op een goede manier verlicht is worden er betere en snelle prestaties geleverd waardoor de investering in korte tijd is terug verdiend.

De juiste verlichting in elke ruimte in je bedrijf

Voor kantoren, ziekenhuizen en vergaderruimtes vind je bij Noxion diverse soorten en maten Led panelen en Led spots. Deze creëren een aangename sfeer op de werkvloer waardoor er minder fouten gemaakt worden. Voor buiten zijn er Noxion Led waterdichte armaturen en Bulkheads. Geschikt om gasten te verwelkomen of om grote stukken grond te verlichten om. Gemakkelijk om je beter te kunnen orienteren en voor veiligheid en sfeer. Voor veiligheid en productiviteit in de industrie zijn er op deze sector afgestemde Noxion Led High-bay, waterdichte armaturen en bulkheads. Bij Noxion vind je gegarandeerd de juiste verlichtingsapparatuur voor jouw bedrijf. Te koop bij gespecialiseerde lampen bedrijven en online in diverse webshops.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Noxion. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-29% ReplayEvyRL260016Lie

€ 189,99

135,00

EUR Vanarendonk.nl InStock new
Vanarendonk.nl
-31% FlorisvanBommel1911400

€ 229,99

159,00

EUR Vanarendonk.nl InStock new
Vanarendonk.nl
-47% MetalenTuinhuisjesFonteynTineke1202x183cm

€ 569,00

299,00

EUR Fonteyn.nl InStock new
Fonteyn.nl
LucideWandlampXeraLucide232540131

€ 65,95

59,95

EUR Lampentotaal.nl InStock new
Lampentotaal.nl