Shabbies - schoenen en laarsjes voor elk seizoen

Shabbies-schoenenenlaarsjesvoorelkseizoen

Shabbies Amsterdam is een merk dat de afgelopen jaren zeer populair is geworden en het lijkt er niet op dat het merk in de komende jaren aan populariteit gaat verliezen. Het merk wordt ontworpen door Fred de la Bretoniere. Dit is een van Nederlands bekendste schoenen en mode ontwerpers. Naast schoenen ontwerpt hij onder andere ook tassen.

Ieder merk een eigen stijl

Fred de la Bretoniere heeft inmiddels meerdere merken op de markt gebracht en ieder merk heeft weer net een eigen stijl. Shabbies Amsterdam heeft een hippe uitstraling en is er voor jonge en zelfbewuste vrouwen. Vrouwen die weten wat ze willen en er bewust van zijn dat je uitstraling een deel van je succes is.

Functioneel en modieus

Fred de la Bretoniere hecht veel waarde aan de materialen die hij gebruik voor de ontwerpen. Alleen het beste is goed genoeg en dat is bij het merk Shabbies Amsterdam niet anders. De schoenen, tassen en accessoires van het merk worden alleen van het beste leer en de beste stoffen gemaakt. Bij het ontwerp van de producten staat functionaliteit en een modieus uiterlijk centraal. 

Modellen voor verschillendes eizoenen

Er zijn verschillende modellen die passen bij verschillende jaargetijden zoals instappers, laarzen, pumps, veterschoenen, enkellaarsjes en sandalen. Iedere voet is verschillend en schoenen koop je alleen als ze echt goed zitten. Om een zo breed mogelijk vrouwelijk publiek van dienst te kunnen zijn, zijn de schoenen er in de maten 35 tot en met 43 en zijn er naast de hele maten tussen de 37 en 41 ook halve maten te verkrijgen. Zo hoef je niet meer te kiezen voor schoenen die net te strak zitten maar wel zullen uitlopen of een te ruime schoen waar vanaf het begin al een zooltje in moet, je koopt gewoon een halve maat die precies goed zit.

Met de laatste collectie van Shabbies weet je zeker dat je er modieus bijloopt en waarschijnlijk al vooruitloopt op de komende trends. Het merk is een echte trendzetter en houdt er niet van om trends te volgen het voordeel hiervan is dat je de schoenen seizoenen lang kunt dragen. Ook de tassen die er van het merk zijn hebben een hoge kwaliteit en zien er hip uit. Het risico met een tas van Shabbies Amsterdam is wel dat je nooit meer een andere wil. Het voordeel is dan weer dat je echt jaren met de tas kunt doen zonder dat deze slijtage vertoont. 

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!