Omoda outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Omoda. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Omoda uitverkoop

Omoda is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is nu in handen van de broers Lourus en Wilhem Verton. Zij hebben het bedrijf overgenomen van hun vader, Lourus-Jan Verton. De passie die deze twee generaties hebben voor schoenen gaat verder terug dan de twee families. Jacob Verton, de overgrootvader van de huidige eigenaren, was al schoenmaker. Ook service verlenen zoals gratis thuisbezorgen is niet nieuw in dit bedrijf. Jacob Verton bracht met paard en wagen de schoenen al thuis en hoewel zijn kleinzonen de schoenen niet meer met paard en wagen thuis bezorgen, bezorgen ook de kleinzonen de schoenen nog steeds gratis thuis.

Schoenen met een geschiedenis

De collectie van Omoda bestaat vandaag de dag uit schoenen voor dames, heren, jongens en meiden. De collectie ois breed en er zijn veel verschillende modellen schoenen bij de damescollectie vind je bijvoorbeeld laarzen, sneakers, Chelsea boots, pumps, enkellaarsjes, en veterschoenen. Naast schoenen zijn er ook stijlvolle tassen en accessoires. Bij accessoires kun je denken aan sieraden. De herencollectie bestaat onder andere uit sneakers, geklede schoenen, laarzen, monks en veterschoenen. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment dat Omoda heeft. De collectie van Omoda is gemaakt van uitstekende materialen waardoor de schoenen stevig zijn en comfortabel zitten zodat je ze de hele dag kunt dragen.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Omoda. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-50% FlorisvanBommel1807102en

€ 239,99

120,00

EUR Vanarendonk.nl InStock new
Vanarendonk.nl
GilletteBodyScheermesjes4stuks

€ 14,99

12,95

EUR Shavesavings.com InStock new
Shavesavings.com
-30% iRobotRoomba980

€ 999,00

699,00

EUR Kijoo.nl InStock new
Kijoo.nl
HartmanYasmanitafel240x100teakxerix

€ 1399,00

1349,00

EUR Coppenswarenhuis.nl InStock new
Coppenswarenhuis.nl
HoekbankBeanrechtsvoorstaandcognac

€ 1599,00

1499,00

EUR Woononline.nl InStock new
Woononline.nl