Wat is Aldoor?

WatisAldoor

Bij het openen van ons blog is het wel zo gepast om onszelf eerst eens voor te stellen, en je een indruk te geven van wat je kunt verwachten van Aldoor en onze blog.

Ons motto is: bij Aldoor is het altijd uitverkoop! Bij ons kun je duizenden producten doorzoeken van honderden webwinkels die op dat moment in de uitverkoop zijn. Ben je dus op zoek naar een leuk jurkje voor dat feest van komend weekend? Bij Aldoor vind en vergelijk je jurkjes van jouw favoriete merk en omdat ze allemaal in de uitverkoop zijn heb je ze nu ook nog voor een super prijs! Ook zie je direct bij welke winkel het jurkje te koop is, want je wilt uiteraard kopen bij de winkels met de beste service. Want je moet je jurkje natuurlijk wel voor het weekend van het feest in huis hebben.

Middels deze blog houden we je op de hoogte over nieuws omtrent (aankomende) uitverkopen, opruimingen en outlets. Ook plaatsen we hier berichten over ontwikkelingen bij Aldoor. Hou deze blog dus in de gaten om te zorgen dat je de de beste aanbiedingen online niet mist!

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!