Raumgestalt outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Raumgestalt. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Raumgestalt uitverkoop

Raumgestalt Gmbh is een bedrijf dat gevestigd is in Duitsland. Raumgestalt designs, ontwerpt mooi vormgegeven artikelen die gemaakt zijn voor gebruik maar ook voor het oog. Bij Raumgestalt willen ze de wereld graag iets rustiger maken, iets stiller. Ze proberen de haast en de overdaad aan geluid uit de dag te halen. Dit willen ze bereiken door producten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat je omgeving simpeler en helderder wordt. De concentratie moet weer op rust en kwaliteit komen te liggen. Niet alleen maar meer producten maar mooie rustige producten die kracht uitstralen maar ook rust brengen. Deze producten worden ontworpen van mooie materialen die balans brengen.

Producten om rust in je huis te creëren

De collectie van Raumgestalt is inmiddels zeer uitgebreid en er is een onderscheid gemaakt in productgroepen zo zijn er producten voor in de keuken, de kelder en op tafel. In deze productgroep vind je mooie houten kurkentrekkers, mooi vormgegeven houten snijplanken, tapas-bakjes en eenvoudig maar stijlvol servies. Wat opvalt aan deze productlijn is dat er veel gebruik wordt gemaakt van hout, glas en de kleur wit. Hierdoor creëer je met mooie producten een rustige maar, stijlvolle tafel. Een andere productgroep heet shining bright en je raad het al deze productgroep draait om licht. De eenvoudige maar zeer uniek ontworpen lampen zijn ook weer ingetogen in kleur en minimalistisch maar vernieuwend vormgegeven.

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Raumgestalt. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

-40% IndustrilesalontafelDaansetvan3stuks

€ 299,00

179,00

EUR Homestylingshop.nl InStock new
Homestylingshop.nl
-34% Hekwerkkastanjehoutenschapenhek120x10m

€ 99,99

66,11

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu
Hekwerkkastanjehoutenschapenhek092x10m

€ 59,99

49,58

EUR Intergard.eu InStock new
Intergard.eu