Voorbereidend online Winkelen

VoorbereidendonlineWinkelen

Naast het gemak van online shoppen is het natuurlijk ook erg leuk om nog eens lekker de stad in te gaan, verschillende mooi aangeklede en gezellige winkels binnen te lopen, en je te laten adviseren door verkopers die er verstand van hebben. Ook is het soms toch wel erg fijn om een artikel te proberen of in handen te hebben voordat je het koopt. In de meeste gevallen zul je dan toch even naar een winkel bij je in de buurt gaan om het in het echt te bekijken.

Beter shoppen door goede voorbereiding
Wel is het handig om, voordat je de stad in gaat, je even online voor te bereiden. Check de online shops van de winkels waar je van plan bent te gaan winkelen, zo weet je al van tevoren welke winkels leuke artikelen hebben en kun je veel gerichter te werk gaan als je eenmaal in de stad of het winkelcentrum bent. Ook weet je door prijsvergelijkings-websites als Aldoor wat de beste prijs is, en weet je dus of je uiteindelijk niet te veel betaalt als je het gewoon in de winkel koopt.

Ook beter online shoppen
Als je deze voorbereidingen treft zul je zien dat je uiteindelijk ook een betere online shopper zult worden. Vergelijk hiervoor wat je online mooi lijkt met hoe het er uiteindelijk in het echt in de winkel uit ziet. Zie jij het telkens achter je scherm te rooskleurig in en valt het in het echt dus vaak tegen? Of moet je op andere zaken letten, waar je wel op let als je eenmaal in de winkel staat? Als je hier bewuster in wordt zul je zien dat ook het online shoppen je steeds beter af gaat, en je minder terug hoeft te sturen omdat het niet is wat je ervan had verwacht.

Zo is het online shoppen en het winkelen in fysieke winkels een echte wisselwerking. Je kunt beiden gebruiken om je te orienteren en om uiteindelijk bij een van de twee je slag te slaan en het daadwerkelijk te kopen.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!