Umix outlet

Helaas, er zijn op dit moment geen aanbiedingen

We hebben op dit moment geen aanbiedingen van het merk Umix. Dagelijks verversen we ons aanbod en sluiten we nieuwe webwinkels aan op Aldoor en hebben dus elke dag nieuwe aanbiedingen voor je. Gebruik onderstaand zoekveld om het nogmaals te proberen.

Probeer andere zoekwoorden

Het werkt vaak goed om naar een bepaald merk, type of kleur te zoeken. En probeer om het enkelvoud van je zoekwoord te gebruiken.

Bekijk waar anderen naar zochten

Umix uitverkoop

Leen Bakker is een erg bekende en zeker ook geliefde winkel met de mooiste producten voor in en rond het huis. En nu heeft Leen Bakken ook nog eens samen met een team van jonge ontwerpers de meubellijn UMIX ontworpen. Deze lijn bestaat uit fijne stoelen, banken, boxsprings en outdoor loungesets. Wat de UMIX lijn zo uniek maakt is dat je alle producten in deze lijn geheel naar wens kunt aanpassen. Je kunt je eigen stijl creëren door in een paar stappen je eigen meubels samen te stellen. De meubels bestaan uit verschillende elementen die je met elkaar kunt combineren om zo tot de perfecte meubels te komen die helemaal in jouw huis passen.

Uniek en opvallend

Omdat je de meubels zelf kunt samen stellen kun je dus gemakkelijk unieke meubels creëren. Wanneer je een boxspring zoek kun je bijvoorbeeld eerst kiezen uit verschillende modellen, uit meerdere maten en soorten comfort, verschillende soorten stof en daarna kun je ook nog de kleur bepalen. Ook voor een bank geldt hetzelfde, kies een model, een opstelling, de stof en dan nog een kleur en 'voila' je hebt je eigen bank ontworpen. Ook bij de kuipstoeltjes en buitenmeubels van de UMIX lijn kun je uit verschillende elementen kiezen en zo de mooiste meubels samenstellen. Creëer je eigen stijl met de UMIX lijn van Leen Bakker!

Berichtje ontvangen zodra er aanbiedingen zijn?

Laat je emailadres achter, dan ben jij de eerste die het hoort zodra we hier op Aldoor uitverkoop aanbiedingen hebben van het merk Umix. Zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en vergelijken.

Populaire aanbiedingen

RixenampKaulHondenfietsmandStuurtasDoggy

€ 99,95

94,95

EUR Fietstas.com InStock new
Fietstas.com
-56% DressLikeYouMidi-jurkenMulticolorGOJA

€ 79,99

35,00

EUR Leballon.nl InStock new
Leballon.nl
-58% LoveBooMagicBalm30ml

€ 15,45

6,45

EUR Lookfantastic.nl InStock new
Lookfantastic.nl
DutchboneFauteuilDollyBurgundy

€ 550,00

412,50

EUR Rebelhouse.nl InStock new
Rebelhouse.nl
-31% adidasCopaMundial

€ 180,00

124,99

EUR Voetbalshop.nl InStock new
Voetbalshop.nl
-53% LoveMoschinoCrossbodybags-QuiltedBaginzwart

€ 189,00

89,40

EUR Fashionette.nl InStock new
Fashionette.nl