Bootschoenen - klassiekers voor heren en dames

Bootschoenen-klassiekersvoorherenendames

Bootschoenen zijn er al lang niet meer alleen voor de kapiteins van deze wereld. Je hoeft geen zeemansbenen te hebben om deze schoenen aan te schaffen. De schoenen zijn geschikt voor iedere man die van durf houdt of dit nou op het water of op het droge is. De bootschoen voor heren heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. De bootschoenen zijn immens populair en zijn er in veel verschillende pasvormen en kleuren. 

Er is ook goed nieuws voor vrouwen, het model is er namelijk ook voor vrouwen! En ook deze schoenen zijn voor alle vrouwen met of zonder zeemansbenen. Alle bekende merken hebben tegenwoordig het populaire model in hun collectie opgenomen zoals Tommy Hilfiger en Tamaris.

Klassieke schoenen 

Bootschoenen zullen altijd het klassieke karakter hebben in welke kleur je ze ook koopt of van welk materiaal ze ook gemaakt zijn. De schoenen zijn er namelijk in veel verschillende kleuren en veel verschillende materialen. Je kunt kiezen voor de klassieke en traditionele bootschoenen in het navy blauw, zwart of bruin. Maar er zijn ook bootschoenen in fellere kleuren zoals perzik, rood en in een jeans kleur. Ook zijn er super hippe modellen in kleurcombinaties zoals blauw met rood of bruin met een blauwe zool. 

Voor in de stad en aan het strand

De bootschoenen van stof zijn ideaal voor een zomers dagje. De bootschoenen lopen heerlijk of je nu een dagje gaat winkelen in de stad of gaat genieten van het strand, de bootschoenen kunnen altijd. Je kunt de schoenen op veel manieren dragen. De bootschoenen met een boyfriend jeans en lederen accessoires voor een stoerder uiterlijk of wat dacht je van een luchtige pantalon met een mooie blouse? Ook deze outfit is helemaal af met een paar bootschoenen en zie je er keurig uit.  Ook zijn er bootschoenen van leer, deze zijn dikker en zijn daarom perfect voor de wintermaanden. De schoenen voor in de wintermaanden zijn er in donkerdere kleuren zoals bruin en blauw waardoor ze feilloos bij je wintergarderobe passen. 

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!