Voga - Design Meubels en Verlichting

Voga-DesignMeubelsenVerlichting

Zodra de dagen korter worden en de herfst zijn intrede doet gaan we weer meer naar binnen. En om die lange, koude winter goed door te komen maken we het in ons huis extra gezellig en comfortabel. Oktober is dan ook uitgeroepen tot woonmaand. Een maand waarin je je veilige, warme holletje, net als in de oertijd, op orde gaat maken. Door schoon te maken en op te ruimen ontstaan er nieuwe ideeën voor je interieur. Een prima tijd dus om je inrichting eens te veranderen met nieuwe meubels, verlichting en accessoires die tegelijkertijd een vertrouwd gevoel geven.

Woonmaand Oktober bij Voga

Dan kom je al gauw uit bij de design meubel klassiekers van Voga.com . Hier kun je je laten inspireren door het enthousiaste en gepassioneerde team dat met zorg de allermooiste iconische design meubels voor je bij elkaar heeft verzameld. Maar dan wel voor een betaalbare prijs voor iedereen. En om de oktober woonmaand te vieren geeft Voga de komende tijd extra korting dus sla snel je slag! De prachtige ontwerpen geïnspireerd door bekende top designers worden in eigen beheer geproduceerd van hoogwaardige materialen van superieure kwaliteit. Door de tussenhandel en dure winkelpanden uit te sluiten kan de prijs bij Voga laag blijven voor hetzelfde product. Daar pluk jij als consument de vruchten van.

featuredimglig3007061111blogimage148jpg
featuredimgcha030205101blogimage147jpg
featuredimgcha02040010blogimage146jpg
featuredimgtab35160810blogimage154jpg

Klassiekers van Bekende designers

Dus ben jij al langer verliefd op de prachtige ontwerpen van onder andere Charles Eames, Arne Jacobsen of Hans Wegner? Dan is nu je kans om je dromen waar te maken. Met de "Wishbone" stoel van Hans Wegner gaat dat zeker lukken. In de legendarische Egg of Swan van Arne Jacobsen kun je heerlijk relaxen of een boek lezen. De ergonomisch vorm gegeven bureau en lounche stoelen van Charles Eames zijn naast mooi ook uiterst comfortabel. En de Rar Rocker schommelstoel is een must voor de baby en kinderkamer. Charles Eames ontwierp ook diverse, inmiddels karakteristieke stoelen, voor aan de eettafel zoals de DSW, de DAW en de DSR. Hier zit je op je gemak een meer gangen diner mee uit. Net als op de series 7 Vlinderstoel van Arne Jacobsen.

featuredimgcha150400111blogimage153jpg
featuredimgsto21040612blogimage152jpg
featuredimgsto23040011blogimage151jpg
featuredimgsof21041112blogimage150jpg

Mix en match iconische design meubels

Al deze stoelen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en jouw lievelingskleur zit er gegarandeerd bij. Mix en match naar hartenlust met deze prachtige iconische design meubelen van superieure kwaliteit voor de juiste sfeer waarin jij je helemaal happy voelt. Neem dus snel een kijkje in de Voga.com sale en shop de mooiste design klassiekers voor de leukste prijsjes!

Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!