Buitenspeelgoed - van tuin naar speelparadijs

Buitenspeelgoed-vantuinnaarspeelparadijs

Voor een kind is er niks leukers dan lekker in de buitenlucht spelen. Het is gezond voor kinderen als zij actief buiten spelen en niet de hele tijd binnen achter hun speelcomputers doorbrengen. In de speeltuin is het altijd heel gezellig maar wanneer de speeltuin net iets te ver weg is om je kinderen er zonder toezicht naar toe te laten gaan of wanneer je de vriendjes en vriendinnetjes van je kids liever thuis uitnodigt is buitenspeelgoed de perfecte oplossing. 

Perfect voor iedere tuin

Je hoeft niet per se een grote luxe tuin te hebben wil je buitenspeelgoed voor je kinderen hebben. Er zijn namelijk veel verschillende soorten en maten buitenspeelgoed. Zo kunnen kinderen zich bijvoorbeeld al vermaken met een paar voetballen of hockeysticks en een goal. Deze kun je makkelijk opbergen en nemen niet veel ruimte in beslag. Maar mocht je het toch wat grootser aan willen pakken kun je natuurlijk ook voor een schommel of speelhuis kiezen. Ook deze heb je in verschillende maten dus ook voor de wat kleinere tuinen zijn er genoeg opties. Je kunt kiezen voor een kleine lichte speelhuis die door de uv-coating niet snel verkleurt en dus lang meegaat en ook nog eens binnen kan worden gezet met slecht weer, of kies voor de houten variant met bijvoorbeeld een glijbaan. Ook kan een wip schommel erg leuk zijn of voor de mensen die al een erg mooie boom in hun tuin hebben zijn er houten schommelstoeltjes, kunststof buigzame schommels en nestschommels die je makkelijk zelf kunt ophangen. Er is genoeg keuze dus voor elke soort tuin.

Veel merken en webwinkels

Bij Aldoor is het buitenspeelgoed dat op het moment in de uitverkoop is van meerdere merken en verschillende webwinkels voor jou verzameld. Zo vind je schommels van Little Tikes, TP Active Fun en Small Foot en speelhuizen van o.a. AXI, Feber en Smoby. Dit en nog meer van webwinkels als Blokker, Wehkamp, Intertoys en Bart Smit vind je op Aldoor in de uitverkoop!

Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!