Damesschoenen trends winter 2016 - 2017

Damesschoenentrendswinter2016-2017

Daar zijn ze alweer, dé schoenen trends voor dames voor deze winter. De trends lopen ver uiteen, wat ervoor zorgt dat iedereen een goede match kan vinden! Als eerste zijn de enkelboots of korte laarzen weer helemaal in. Bij de enkelboots zijn de details heel belangrijk, zoals ritsen, studs of gespen.

Metallic

Het kan niet gek genoeg! Metallic kleren waren al helemaal in en nu is de metallic schoen ook de najaarstrend! Bij de metallic schoenen of laarzen is veel variatie, zo kan de schoen helemaal uit metallic bestaan, maar sommige schoenen hebben alleen een klein metallic detail. De najaarstrend gaat dit jaar ook terug in de tijd, namelijk naar de seventies. De patchwork enkellaarsjes zijn helemaal in komend seizoen. Deze laarsjes staan bekend om alle verschillende kleuren en materialen die gebruikt zijn. Ook zijn er al veel celebs gespot in overknee laarzen. De celebs dragen deze laarzen in de suède variant, maar deze laars is er natuurlijk ook in andere varianten . 

Veterschoentjes Creepers

Ook zijn er veel sneakers en veterschoenen die deel uit maken van de najaar trend. Weet je nog hoe snel de witte sneaker de zomer trend werd? De zwarte sneaker is deze herfst precies hetzelfde van plan, je bent gewaarschuwd! En geloof me, als je ze eenmaal in je garderobe hebt zou je ze het liefste overal onder aandoen. Hij loopt super comfortabel, en hij is ook nog is makkelijk te combineren. Ook bij de creepers zal er een winteruitvoering komen die wat donkerder van kleur is dan de zomeruitvoering. Creepers zijn veterschoenen met een dikke en meestal bruine zool. Deze schoenen zijn goed te combineren met een stoere outfit, maar passen ook goed onder een jurkje. En nog een groot voordeel, creepers lopen net zo lekker als sneakers! En als laatste zijn er nog de (lak)veterschoentjes, met of zonder platformzool. Ze zijn al meerdere seizoenen niet weg te denken uit de schoenentrends, en deze winter zullen ze wederom volop gedragen worden. Deze schoentjes zijn erg leuk te combineren met een elegante, vrouwelijke look. Draag ze dus onder je favoriete jurk!

Elske

Stagiair bij Aldoor

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!