Etrias Voordeel Vijfdaagse 2015

EtriasVoordeelVijfdaagse2015

Wij mogen jullie met veel plezier de Etrias Voordeel Vijfdaagse aankondigen! Deze vijf dagen durende super sale omvat items uit het gehele assortiment van Etrias die nu tijdelijk flink afgeprijsd zijn. De vijfdaagse gaat van start op donderdag 30 april en loopt tot en met maandag 4 mei.

Het assortiment van de Etrias Lifestyle stores is met recht enorm te noemen. Verdeeld over tientallen specialistische webwinkels heeft Etrias een breed scala aan artikelen en kan daarom ook wel als web-warenhuis bestempeld worden. Bij Etrias kun je terecht voor alles wat met Wonen & Slapen te maken heeft, vele Keuken benodigdheden, een breed Speelgoed assortiment, zaken voor Onderweg als autostoeltjes en dakkoffers, avontuurlijke Outdoor spullen, Schoenen en Laarzen maar bijvoorbeeld ook alles voor je Huisdieren. Bij Etrias voeren ze in deze categoriën enkel de beste merken en zorgen ze ervoor dat er genoeg te kiezen valt.

 

Check nu de Voordeel Vijfdaagse op Etrias.nl

 

Ben je benieuwd wat Etrias nog meer aan uitverkoop items te bieden heeft? Dan kun je ook een kijkje nemen in de outlets van een van de onderstaande shops hier op Aldoor. Dit zijn specialistische webwinkels die deel uit maken van Etrias Lifestyle Stores:

 

Bekijk
sale
Bekijk
sale
Bekijk
sale
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!