Feestkleding trends voor carnaval

Feestkledingtrendsvoorcarnaval

De carnaval komt er weer aan en nu wil jij natuurlijk weten; wat zijn de carnaval trends voor 2016? De echte carnavalsvierders denken natuurlijk goed na over wat ze aan gaan trekken, en daarom zetten we de laatste trends even voor je op een rijtje.

Trends carnaval 2016 voor kids

Voor meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 is dit jaar de trend om als prinsesje te gaan, dit staat in het teken van de Disney films zoals Frozen. Deze films zijn erg geliefd bij meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Voor jongens in de leeftijd van 4 tot 12 is de trend om verkleed te gaan als sneeuwpop, cowboy of als leeuw.

Sexy Carnaval

In de leeftijd van 16 tot 30 wordt het een sexy carnaval! Althans, voor de dames wordt de trend namelijk een gedurfder en uitdagender pakje! Hoe je ook op deze trend wilt inspelen er is altijd wel een sexy kostuum te koop. Denk bijvoorbeeld aan een nerd pakje, sexy pilotenpakje of aan een rood duiveltje. Voor de mannen in de leeftijd van 16 tot 30 jaar wordt de trend om als steampunk te gaan, dit is een combinatie van de geschiedenis en de romantiek. Het wordt dus een spectaculaire historische carnaval voor de mannen! Je moet bijvoorbeeld denken aan een Mad Hatter kostuum of aan een piraten kostuum.

Als duo op stap

Een zeer opvallende trend voor 2016 is om samen met iemand anders samen een duo te vormen, dit houdt in dat je samen met een vriend of vriendin je verkleed in het zelfde thema. Steeds meer carnavalswinkels spelen hier ook op in en verkopen complete duo feestkleding, zodat jij met een vriend of vriendin een uniek duo kunt vormen. Leuke voorbeelden voor duo pakken is bijvoorbeeld om als Amerikaanse toerist te gaan of als boef te gaan.

Actuele feestkleding

Maar je kan natuurlijk ook inspringen op het nieuws van de afgelopen tijd. Je moet er dan aan denken om verkleed te gaan als El Chapo of ga verkleed  als Anonymous. Of doe zelf inspiratie op en kijk naar het journaal! Daarnaast is een trend van 2016 of naast je zelf te verkleden een accessoires mee te nemen bijvoorbeeld in je hand of op je hoofd, ze zeggen ook wel een carnavalskostuum is niet compleet zonder accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een feestbril, maskers, carnavalshoeden of een leuke pruik bij je feestkleding.

Wat je feestkleding ook gaat worden, veel plezier deze carnaval!

Bob

Liep stage bij Aldoor | studeert small business en retail management op de Avans hogeschool in Den Bosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!