Fonq sale januari 2015

Fonqsalejanuari2015

We gaan dit nieuwe jaar goed van start met nog een grootse sale aankondiging van een van de grotere webwarenhuizen op Aldoor. Ditmaal is het webwinkel Fonq, onder andere bekend van de tv reclames afgelopen najaar, die een enorme uitverkoop actie aankondigt. Met kortingen tot wel 50 procent is het nu dus ook op Fonq.nl erg leuk shoppen. Ze hebben er een enorm assortiment aan meubels, accessoires en andere woonartikelen voor in en om het huis. Dus genoeg reden om in deze koude maanden dat je veel binnen zit, je huis nog eens extra gezellig aan te kleden.

Fonq sale

En waarom moet je nu juist bij Fonq zijn voor al deze leuke spulletjes? Nou, dat is omdat kopen bij Fonq een aantal duidelijke voordelen heeft. Zo is de verzending geheel gratis en heb je het alsnog de volgende dag in huis. Wil je het liever op een andere dag of zelfs volgende week laten bezorgen, dan kan dat ook. Je kiest namelijk zelf de afleverdatum. Ook koop je veilig omdat je betaald met bijvoorbeeld iDeal of Creditcard en daarnaast geven ze je minimaal 2 jaar garantie op al je aankopen, zodat je er zeker van bent dat je ook echt tevreden bent en het aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Genoeg reden dus om nu eens even lekker rond te neuzen in de Fonq outlet om te kijken wat voor leuks zij op het moment allemaal flink afgeprijsd hebben. 

Bekijk
sale
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!