Hoofdtelefoon als accessoire

Hoofdtelefoonalsaccessoire

Hoofdtelefoons zijn door de jaren heen veranderd en je kunt ze tegenwoordig vinden in verschillende vormen en kleuren met de beste geluidskwaliteit. Aangezien veel mensen muziek luisteren als ze onderweg zijn of tijdens het sporten is een geschikte hoofdtelefoon erg handig. Je draagt een hoofdtelefoon dan wel om muziek te luisteren, maar ze worden de laatste jaren ook al als accessoire gezien. Luister je favoriete muziek daarom met een hoofdtelefoon die echt bij jou past. Je hoeft ze niet meer te verbergen maar kunt er juist mee pronken, het is een fashionitem en het kan ook een echte eyecatcher zijn.

Fashionitem

Voor de echte fashionista is het natuurlijk wel van belang dat je hoofdtelefoon ook bij je outfit past, je zou bijna denken dat de geluidskwaliteit er niet echt toe doet, zo lang je er maar goed uitziet. Een tijdje terug liep iedereen met een Beats hoofdtelefoon maar er is veel meer keuze. Allerlei vrolijke kleuren zijn tegenwoordig beschikbaar met zelfs verschillende vormen oorschelpen. Een van de meest bekende merken die fashion en muziek wel erg goed combineren is Frends. Een perfect voorbeeld van een echte eyecatcher is dan ook de hoofdtelefoon van Frends met een 18-karaats vergulde cap in de vorm van een leeuw, hiermee maak je zeker een statement.

Voor iedereen

Volgens mij is er van bijna elk item op de wereld wel een minions- of frozen-uitvoering dus zo ook van de hoofdtelefoons voor kids. Mocht je een fanatieke sporter zijn en tijdens het hardlopen niet willen stoppen om dat ene telefoontje aan te nemen kun je ook een speciale koptelefoon kopen met ingebouwde microfoon. En als je nou helemaal gek wordt van de draadjes die alsmaar in de knoop raken zijn er ook perfecte hoofdtelefoons voor jou met een dikker draad die makkelijk uit de knoop is te halen of zelfs hoofdtelefoons zonder, ja echt zonder, draad. Met een usb-kabel laad je deze zo weer op en sla je nooit meer per ongeluk je oortjes uit als je even enthousiast aan het bewegen bent. Voor iedereen is er dus wel een perfecte hoofdtelefoon die muziek luisteren nog een stuk leuker en modieuzer maken. Fashionable tech is helemaal hip dus je hoeft niet meer een saaie hoofdtelefoon te nemen, het is ook een accessoire dus kies een opvallende die elke outfit opfleurt!

Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!