Horloges - sieraad of smartwatch?

Horloges-sieraadofsmartwatch

Horloges je hebt ze in alle soorten en maten. Waar een horloge vroeger alleen was om snel de tijd te zien is het tegenwoordig meer een sieraad of doet hij dienst als gezondheidsmeter, telefoon en tablet. De eerste keuze die je daarom moet maken tijdens een zoektocht naar je nieuwe horloge is of je op zoek bent naar een minicomputer die je van veel informatie voorziet of ben je opzoek naar een nieuw sieraad?

Je besluit ieder ochtend welke stijl jij uit wilt dragen en je past daar je horloge op aan, in deze tijd kun je niet maar één horloge hebben. Wil jij er stijlvol bijlopen pas dan je horloge aan op je outfit bijvoorbeeld voor de dames een klassiek zilver model bij een zwart jurkje en pumps. Een silicone horloge bij een hip shirt en een jeans maakt je casual outfit helemaal af. Gaat het niet om het uiterlijk maar om je beweging en de functionaliteit van je horloge kies dan voor een smartwatch. 

Alle informatie die je nodig hebt aan je pols

Kies je voor het interactieve horloge dan is het mogelijk om je telefoon te koppelen aan je smartwatch, je horloge je stappen te laten tellen, je horloge kan je er na een uur aan herinneren dat je al een uur niet bewogen hebt, je kunt je appjes, mails en inkomende telefoontjes aflezen op je scherm en je agenda raadplegen kortom, je hele smartphone om je pols. Je hebt smartwatches van onder ander Samsung, Apple, LG en Sony. Toen de smartwatches net op de markt kwamen werd er door de ontwerpers weinig aandacht aan het design besteed. Gelukkig is dit verleden tijd en tegenwoordig zien de smartwatches er trendy en modieus uit. 

Stijlvol of strak?

Wil jij liever niet al die informatie aan je pols hebben maar, kies je liever voor een stijlvol en trendy sieraad waar je ook de tijd op kunt lezen? Dan zijn er vele verschillende stijlen horloges voor zowel mannen als vrouwen die je outfit helemaal afmaken. Of je nu gaat voor een groot en opvallend horloge of juist een armband met in een klein onderdeel een klokje. Seiko, CLUSE en Swatch zijn merken die stijlvolle horloges verkopen die gedragen kunnen worden voor de sier. Bij Seiko vind je opvallende horloges waar je niet op heen kunt, CLUSE heeft strakke modellen in verschillende kleuren met een grote wijzerplaat en bij Swatch heb je keuze uit stijlvolle zilveren horloges en fel gekleurde siliconen horloges in het paars, blauw of groen. 

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!