Landelijke meubels brengen warmte en sfeer

Landelijkemeubelsbrengenwarmteensfeer

Landelijke meubels kunnen altijd, al jaren lang zijn landelijke meubels hip en trendy. Doordat ze al zo lang modieus zijn kun je het geen trend meer noemen. Met deze meubels kun je een mooie en warme landelijke sfeer in je huis creëren waar je huis ook staat. De landelijke meubels combineren ook weer mooi met modernere items waardoor je een verrassend effect krijgt.

Landelijke meubel zoveel meer dan een trend

Landelijke meubels hebben een stijlvol en statig uiterlijk. Doordat de ontwerpen groots zijn opgezet en er veel details in de verschillende meubels wordt gebruikt ontstaat dit statige uiterlijk. De meubels stralen rust uit waardoor je meteen het gevoel hebt dat je in een landelijke omgeving zit en helemaal tot rust komt. 

Je kunt ervoor kiezen om je gehele kamer in te richten met landelijke meubels of een aantal meubels met een landelijk uiterlijk te combineren met meubels met een modern uiterlijk. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een kast met een landelijk uiterlijk met een strakke lederen bank en een glazen salontafel

Voor het hele huis

De landelijke meubels zijn er niet alleen voor je huiskamer maar ook voor je keuken en slaapkamer. Je kunt de landelijke stijl in je keuken ver doorvoeren door ook een werkblad en tegeltjes met een landelijke sfeer aan de muren. Dit gecombineerd met landelijke kastjes en een tafel en stoelen met een landelijk uiterlijk heb je de complete stijl en kun je toch moderne apparatuur in je keuken hebben op deze manier heb je het beste van twee werelden. Naast de keuken en woonkamer zijn er ook mooie bedden, nachtkastjes en make-up tafels voor in je slaapkamer. 

Wil jij in je gehele huis een landelijke stijl creëren dan is het belangrijk om ook je badkamer op deze stijl aan te laten sluiten door een ligbad te plaatsen een wastafel met landelijke kranen die richting de victoriaanse stijl gaan. Ook hier is het weer leuk om kleine tegeltjes terug te laten komen om de stijl en sfeer compleet te maken. 

Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!