LevaLeva eindejaars Sale 2014

LevaLevaeindejaarsSale2014

In de laatste weken van dit jaar heeft woonwinkel Levaleva nog een geweldige eindejaars uitverkoop voor je. Met kortingen tot wel 50 % kun je zo net voor het nieuwe jaar, voor een klein prijsje, nog een nieuw interieur op de kop tikken. Als kers op de taart doen ze er bij Levaleva bij elke bestelling boven de 100 euro nog een leuk kerstcadeautje bij. Ben er snel bij want voor alle artikelen in de sale geldt OP = OP.

Over Levaleva

Waarom je als online shopper je nieuwe meubels bij Levaleva moet bestellen? Ze hebben er kwalitatieve producten van echte A-merken, je kunt er gemakkelijk bestellen, veilig met o.a. Ideal betalen en zowel de bezorging als een eventuele retour zending zijn geheel gratis. Verder hebben deze vakmensen met zorg een selectie gemaakt van de echte bestsellers in de meubelbranch en hebben ze een klantenservice waarbij duidelijk wordt dat ze weten waar ze het over hebben. Uiteraard heb je de artikelen in je bestelling eerst nog 14 dagen op zicht, net als bij veel andere online shops, en kun je ze in die periode dus kostenloos terug sturen.

Levaleva sale

Levaleva sale

Zoals je hierboven kunt lezen is er op dit moment een heuse sale bij Levaleva en is het tevens een van de beste online woonwinkels die we hebben in Nederland. De sale duurt nog tot 31 december, dus ben er snel bij en shop hier nu voor de beste prijzen!

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!