Online shoppen

Onlineshoppen

Een doordeweekse avond op de bank, er ligt een tablet naast je op de bank. Even snel kijk je of er nog nieuwe kleren binnen zijn bij je favoriete winkel. Of je hebt komend weekend een feestje en echt geen tijd meer om na je werk nog de stad in te gaan en een nieuwe outfit te scoren. Gelukkig is er dan de mogelijkheid om online te shoppen. Het online shoppen kent inmiddels zoveel voordelen, dat je wel gek lijkt om nog te gaan winkelen in de stad op zaterdagmiddag, net als de rest van Nederland. Om te beginnen kan online shoppen 24 uur per dag. Dus na een dag op je werk, boodschappen doen, koken en de kinderen naar bed brengen is de online-winkel nog steeds open en in afwachting van jouw bezoek.

Eindelijk even tijd voor jezelf. Je kan heerlijk scrollen langs verschillende categorieën of gericht zoeken naar een item waar jij naar op zoek bent. Als je op zoek bent naar iets specifieks hoef je niet de hele stad af te struinen. Je kan via Aldoor zelfs kijken of dat wat jij zoekt ergens in de aanbieding is. Als je iets leuks ziet kun je het in je winkelmandje doen om, als je alles gezien hebt, te beslissen of je daadwerkelijk overgaat tot het bestellen ervan. Veel sites hebben tegenwoordig zelfs een model die voor jouw een rondje draait in het door jou gekozen kledingstuk, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het je zal staan. Je hebt geen last van opdringerige verkoopsters die aangeven dat het je echt beeldig staat. Je laat het gewoon thuisbezorgen en je kan op je gemak thuis passen. Bij twijfel wacht je tot je vriendin langskomt of je man thuis komt van zijn werk en kun je ook hun opinie vragen. Gezien je bestelling wordt thuisbezorgd , hoef je niet af te wijken van je dagelijkse routine en geen tijd vrij te maken om naar de stad te gaan. Bovendien geeft het een gevoel alsof je jarig bent als er een pakketje voor je ligt bij thuiskomst.

Ik zou bijna vergeten dat je niet alleen voor jezelf kan shoppen, maar ook voor je kinderen en/of je man. Ze kunnen lekker thuis passen en je hoeft niet te praten als brugman om ze eindelijk me te krijgen naar de winkel, of na een uur je schreeuwende kinderen te vangen in een groot warenhuis. Let bij het online shoppen wel even op de levertijd. Het zou jammer zijn als jouw jurk pas bezorgt wordt na het weekend waarin je het graag aan had willen trekken. Bijvoorbeeld bij de H&M kan het wel eens langer duren dan gewenst voordat jouw bestelling arriveert. Een tweede punt van aandacht zijn de retourvoorwaarden. Binnen hoeveel tijd moet het pakket worden geretourneerd, moet je het zelf wegbrengen of wordt het opgehaald en hoe krijg je het geld terug? Veel online shop plezier!

Lizzy

Gevraagd en ongevraagd kantoorentertainer en fashion blogger bij Aldoor | Shopaholic | Trainer en workshop goeroe

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!