V&D Najaarsmode 2015 komt er aan

VDNajaarsmode2015komteraan

De nieuwe collectie van winkel V&D is in aantocht, en het natuurlijk is zeker de moeite waard om daar even een kijkje te nemen. Je vindt er de leukste nieuwe fashion items voor dames, heren en kinderen. De stijlen passen helemaal bij het laatste mode beeld dat je in de starten ziet.

Het thema van de VD.nl najaarscollectie is dit jaar "Say hey to Blue & Grey". De blauwe en grijze tonen die de boventoon voeren in de collectie de gepresenteerd wordt zijn afgeleid van de kleuren van de Nederlandse luchten in de seizoenen herfst en winter die er nu aan zitten te komen.

Voor vrouwen ligt de nadruk in deze collectie op lekker lange en warme vesten die je gemakkelijk kunt matchen met allerlei verschillende kleuren en stijlen. En voor de heren is er ook een duidelijke focus aangebracht. De lekker warme gebreide truien voeren daar in deze collectie de boventoon. Met de najaarscollectie van V&D zit u er dus lekker warmpjes bij dit najaar!  

 

Bekijk
sale
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!