Wanneer is de uitverkoop?

Wanneerisdeuitverkoop

Traditioneel vindt de uitverkoop plaats als het seizoen voor een bepaald product of productgroep op zijn einde loopt, of als er plaats gemaakt moet worden voor een nieuwe collectie. Ook kan het zijn dat een winkel, merk of filiaal ophoudt te bestaan, en dat ze hierdoor heel hun collectie af prijzen, een zogenaamde totale leegverkoop.

Per winkel verschilt het dus wanneer zij bepalen om te starten met de opruiming en leuke kortingen gaan geven op hun producten. Zo start bij een watersportwinkel de opruiming aan het eind van de zomer, en in de kledingindustrie gebeurt dit traditioneel midden in de zomer en midden in de winter, wanneer de collectie van het volgende seizoen er alweer aan komt.

Ook hebben veel winkels tegenwoordig een outlet hoekje. Hier zijn continu, het hele jaar door, producten te vinden die afgeprijsd zijn. Op Aldoor brengen we de outlets van alle online shops samen, zodat je altijd met korting kunt shoppen.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!