Waterschoenen - nu ook als fashion item

Waterschoenen-nuookalsfashionitem

Iedereen heeft wel eens een paar waterschoenen gehad die je bijvoorbeeld droeg bij het afzwemmen of op vakantie wanneer je naar het strand ging. Alleen tegenwoordig worden waterschoenen niet alleen meer gebruikt voor in het water, maar worden ze ook gezien als fashion item. Ook als je op Aldoor zoekt naar handige waterschoenen zul je niet alleen meer de gebruikelijke soorten tegenkomen maar ook de modieuze variant in vrolijke kleuren of zelfs met glitters en bijvoorbeeld een hak eronder. 

Waterschoenen voor in het water

Als je waterschoenen toch echt in het water wil gebruiken, wat natuurlijk heel normaal is, kun je er op Aldoor genoeg in de uitverkoop vinden. Je vindt ze tegenwoordig in alle kleuren en vormen, van de schoenen die eigenlijk meer op sokken lijken tot de speciale soorten die er uitzien als normale sneakers. Je hoeft je dus niet meer te schamen wanneer je het water in gaat want je kunt je waterschoenen nu gewoon laten matchen bij je nieuwe show-stelende bikini, badpak of zwembroek. Daarnaast zijn ze ook erg handig dus reden genoeg om er een paar aan te schaffen!

Waterschoenen als fashion item

Mocht je de trend toch wel erg leuk vinden, dan koop je toch gewoon een paar fashion forward waterschoenen met een hak eronder. Deze schoenen worden ook wel jelly schoenen genoemd en zijn in veel vrolijke kleuren te vinden. Of ze echt zo lekker lopen buiten het water is nog wel de vraag maar je kunt ze natuurlijk ook met sokken erin dragen zoals veel celebrity's ook doen. En als je toch nog twijfelt of de trend misschien net iets te gedurfd voor je is, kun je ook voor een paar gladiator sandaaltjes gaan die wel wat van de waterschoenen weghebben maar toch net wat minder gewaagd zijn. Wat vind jij van deze trend, helemaal geweldig of toch net iets te gek?

Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!