Wehkamp Easy wintermode sale 2015

WehkampEasywintermodesale2015

Hoera! vandaag hebben we voor het eerst meer dan een half miljoen aanbiedingen op Aldoor. Dit enorme getal hebben we gehaald doordat sinds vandaag ook de aanbiedingen van Wehkamp.nl op Aldoor te vinden zijn. Wehkamp is een van de grootste online warenhuizen van ons land en heeft een erg breed assortiment dat onder ander bestaat uit mode, wonen & slapen, tuin & klussen, elektronica en speelgoed. Als kers op de taart is er momenteel een grote sale gaande, de Easy wintermode sale.

Wehkamp sale easy wintermode

Momenteel is het dus Easy Wintermode sale bij Wehkamp. Dit betekend dat er kortingen tot wel 70 procent per artikel zitten om dames, heren en kindermode voor de winter. Ben je dus nog op zoek naar een lekker warme jas, een stevig paar snowboots of leuke accessoires als een gekke muts of paar handschoenen die je niet uit hoeft te doen om je telefoon te gebruiken? Dan konden ze die wel een hebben, en nu in ieder geval voor een zacht prijsje.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!