Wehkamp mid-season sale

Wehkampmid-seasonsale

Deze hele week kun je nog profiteren van de midseason sale bij Wehkamp. Dit betekent dat een groot deel van de najaarsmode bij Wehkamp afgeprijsd is tot wel 30% terwijl we eigenlijk nog midden in het seizoen zitten. Je kunt nu dus al lekker vroeg shoppen voor echte uitverkoop prijzen. Maar het is niet alleen kleding wat nu in de uitverkoop is. Profiteer nu ook van korting op kasten, eetkamerstoelen en wollen vloerkleden. De hoogste tijd dus om je huis lekker gezellig te maken voor de winter die er aan komt.

Daarnaast hebben ze in de Wehkamp outlet sale ook nog eens 15% korting op broeken voor het hele gezin, 20% korting op een groot deel van de schoenen (voor dames, heren en kinderen), 20% korting op bedden en boxsprings en maar liefst 25% korting op dekbedovertrekken. Neem dus snel een kijkje in de enorme sale van Wehkamp.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!