Winkelen in Den Bosch

WinkeleninDenBosch

Wil je een dagje lekker shoppen in een leuke Nederlandse stad? Kies dan voor de mooie en pittoreske binnenstad van het Brabantse Den Bosch. Hier vind je zowel de grote en bekende winkelketens, zo is er kort geleden een zeer fraaie nieuwe Zara geopend, maar ook zeer boetiekjes met mooie kleding, accessoires en ambachtelijke producten. De grotere ketens bevinden zich vooral rond de Markt, de Hinthammerstraat en het Arena winkelcentrum in het hart van de stad. Ben je meer op zoek naar leuke kleine boetiekjes? Dan kun je het best op pad gaan in de Vughterstraat, de Snellestraat, de Verwerstraat en het zogenaamde Bossche kwartier.

Op een doordeweekse dag is het lekker rustig winkelen, dit omdat uiteraard de meeste mensen juist de koopavond op donderdag of het weekend kiezen om een dagje te komen winkelen in het mooie centrum van Den Bosch. Tegenwoordig is het dan ook elke zondag koopzondag tussen 12.00u en 17.00u in deze misschien wel leukste winkelstad van Nederland.

Naast dat Den Bosch de hemel op aard is voor alle shopaholics in Nederland hebben de stad en het mooie historische centrum nog veel meer te bieden. Om je dagje uit compleet te maken is een bezoek aan de Sint-Jan kathedraal en een rondvaart over de historische grachten (binnen Dieze) van de stad zeer aan te raden. Een ervaren gids vertelt tijdens deze boottocht over de stad, de wateren en de historie. Wist je bijvoorbeeld dat den Bosch het laagste punt van Brabant is? Om deze uitputtende dag winkelen af te sluiten kun je jezelf trakteren op een overheerlijke originele Bossche Bol van Jan de groot!

Door de centrale ligging is s'-Hertogenbosch gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer, of zelfs met de fiets inwoners van de dorpen in de buurt.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!