Droppies - handige series voor jonge ouders

Droppies-handigeseriesvoorjongeouders

Bij Aldoor helpen we je dagelijks met het vinden van de beste aanbiedingen, maar af en toe proberen we meer te doen dan dit alleen. Dit is waarom we de sociale video community Droppies ondersteunen, die vandaag gelanceerd is.

Help elkaar als ouders

Op Droppies vinden jonge ouders, grootouders en papa's en mama's in spé een grote verzameling handige mini-series. Vanuit de gedachte dat er een hoop op je af komt als kersverse ouder, met grote beslissingen en flinke aankopen waar je (nog) geen verstand van hebt. Daarom wordt je op Droppies op weg geholpen met handige series waarmee je je uitstekend kunt oriënteren. Het is dus de leukste vorm om je in te "lezen" over alles wat er bij zo'n kleintje komt kijken.

featuredimgdroppies2blogimage138jpg
featuredimgdroppies1blogimage137jpg

Community van ouders

Wil je jouw kennis over het opvoeden van kinderen delen? dan kun je gemakkelijk zelf een serie aanmaken en de handigste, leukste en mooiste video's selecteren die andere ouders het best op weg kunnen helpen. Een leuke manier om elkaar als ouders te kunnen helpen!

Droppies is vrij van reclame en helemaal gratis. Om dit zo te houden hebben wij als Aldoor er onze naam aan verbonden en steunen we dit project. Ook gaat er natuurlijk grote dank uit naar alle makers van de video's waaruit de series op Droppies bestaan. Er is duidelijk te zien wie de maker is van een video, waarmee je gelijk experts in het opvoeden kunt ontdekken. Zo maken we samen het opvoeden van onze kleine droppies tot een feest!

Neem een kijkje op Droppies.nl

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!