Shopping en E-commerce startups

ShoppingenE-commercestartups

Bij Aldoor blijven we graag op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van online shoppen en e-commerce. Deels omdat onze persoonlijke interesse hier ligt en deels omdat we hierdoor kansen op het spoor komen om ons platform beter te maken. We willen deze vernieuwingen graag met je delen en zullen er daarom regelmatig over posten, hier op ons blog.

Startups: Innovatieve voorlopers

Omdat we zelf een startup zijn, kijken we ook graag naar andere startups en de producten die ze maken. Startups zijn vaak gericht op vernieuwing en verbetering van bestaande modellen en concepten, en zijn hiermee vaak de eersten met slimme nieuwe manieren vinden om complexe problemen op te lossen en het leven voor ons allemaal een stukje makkelijker te maken. We hebben er daarom voor gekozen om deze innovatieve voorlopers in de spotlight te gaan zetten. 

Beter online te shoppen

We zullen startups bespreken die als gemene deler hebben dat ze het online winkelen willen verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat ze het vinden van het juiste product voor de juiste prijs gemakkelijker willen maken, dat ze het afrekenen van een bestelling versoepelen of dat ze het afrekenen sneller en veiliger maken. Het zullen dus jonge bedrijven zijn die in verschillende hoeken van het e-commerce landschap actief zijn en zich bezig houden met innovatie van verschillende facetten die aanwezig zijn binnen het online shoppen. Houd ons blog dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ecommerce trends.

Ben of ken jij een interessante e-commerce startup, die we zeker niet mogen missen op ons blog? Laat het dan in de onderstaande reacties weten, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!