Adam.nl - brandstore voor mannen

Adamnl-brandstorevoormannen

Ben jij een van de vele mannen die er stijlvol en trendy bij willen lopen in kleding van goede kwaliteit, maar heb je geen zin om je hele vrije zaterdag verschillende winkels af te struinen omdat het ene merk mooiere overhemden heeft en de colbertjes van een ander merk je toch echt beter staan? Dan is er vanaf nu de oplossing voor jouw probleem. Namelijk, Adam!

Vele topmerken onder één dak

Adam is de grootste multi-brandstore-keten van Nederland. Bij Adam vind je verschillende topmerken uit binnen en buitenland. Je kunt dus in één winkel je overhemden van Hugo Boss kopen voor naar kantoor en tegelijkertijd een leuke polo van Marco Polo meepakken voor die zonnige zondagmiddag op het terras. 

Adam biedt vele merken die hun sporen hebben verdiend onder één dak. In de collectie van Adam vind je onder andere Hugo Boss, McGregor en McGregor Distinction voor je zakelijke look. Ben je opzoek naar een mooie jas voor de vrije tijd dan is Arma het merk dat je zoekt als je opzoek bent naar een leren jas, uiteraard ook te verkrijgen bij Adam. Wil je een sportiever model? Geen probleem kies dan voor het topmerk Tenson. Bij Adam kiezen ze bewust niet voor een merk maar juist voor meerdere merken en bieden van dit merk de topproducten. Jassen van Tenson, kleding van Hugo Boss, Polo’s van Marc O'Polo en accessoires van Barts

Adam gaat een stapje verder

Adam gaat nog een stapje verder, naast de topmerken die het merk verkoopt via stores en de webshop heeft het merk twee eigen merken ontworpen; de Adam business en Adam Friday labels. De Adam Friday bestaat uit stijlvolle kleding van jassen tot overhemden. De kleding zit comfortabel en is perfect voor the Friday night out en deze collectie kun je vervolgens het hele weekend blijven dragen. De Adam Business is zeer geschikt voor naar kantoor en bestaat uit overhemden, colbertjes, jassen en accessoires zoals strikjes, om je outfit helemaal af te maken. In de collecties van Adam zie je er gegarandeerd stijlvol en trendy uit. En het is op dit moment nog sale bij de Adam.nl store, dus sla je slag!

Bekijk
sale
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!