Maja - mysterieus en romantische parfum

Maja-mysterieusenromantischeparfum

Ben jij niet helemaal tevreden met je parfum? Ben jij al jaren aan het zoeken en aan het wisselen tussen geuren omdat je het net niet helemaal kunt vinden? Dit kan gebeuren het is lastig om de juiste geur voor jezelf te vinden. Een parfum voor een ander kopen is nog een grotere uitdaging. Parfum reageert anders op iedere huid en ruikt daardoor anders bij verschillende mensen. 

Mysterieus en romantisch

Ben jij al die tijd al op zoek naar kruidige geur? Dan kun je nu stoppen met zoeken. Het parfum Maja is een kruidig parfum dat al sinds 1921 op de markt wordt gebracht. Het parfum is onder andere gemaakt van nootmuskaat, anjer, patchouli, kruidnagelen, vetiver, roos, geranium, citrusvruchten en lavendel. Deze mix is door de jaren heen aangepast tot de perfecte mix voor een parfum. Het parfum heeft een mysterieuze en romantische geur. Het is een kruidige geur, tegelijkertijd warm maar ook bloemig met hier en daar een fris tintje. Deze mix laat je nadenken over de geur die je ruikt en maakt je nieuwsgierig, wie draagt dit parfum? En is deze vrouw net zo mysterieus als haar parfum? Het parfum is geschikt voor overdag maar in de avond komt deze geur helemaal tot zijn recht. 

Met alleen parfum kom je er niet

Bij Maja begrijpen ze heel goed dat je er met een beetje parfum nog niet bent. Een egale huid laat je stralen maar een zachte huid maakt je echt gelukkig. Daarom heeft Maja niet alleen parfum maar een hele verzorgingslijn zodat je niet alleen lekker ruikt maar er ook nog oogverblindend uitziet. Zo is er van het merk ook douchegel om alle doden huidcellen te verwijderen. Vervolgens kun jij jezelf verwennen met heerlijke bodylotion. Heb je ergens een droog plekje op je huid of een wondje dat niet goed dicht gaat? Gebruik dan het talkpoeder van Maja. Om het geheel af te maken is er ook een heerlijke deodorant. Als finishing touch het parfum en je bent klaar voor de dag of een heerlijke avond.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!