Wieleroutfits - originele fietskleding

Wieleroutfits-originelefietskleding

De webshop is opgericht uit passie voor mooie originele fietskleding. De oprichters van Wieleroutfits zijn zelf fanatieke fietsers, die zagen dat er op het gebied van wielerkleding nog veel te veranderen was. Binnen de wielersport is het een drive om je speciale, mooie, unieke en soms ook extravagante wielerkleding te dragen. Waardoor je opvalt en je zelf van andere wielrenners onderscheid. Hierbij verliest het bedrijf de functionaliteit en kwaliteit niet uit het oog. Het doel blijft natuurlijk om heerlijk fietsende outfits te verkopen. De jaren lange passie voor fietsen en wielersport heeft geresulteerd in een zeer ruime en prachtige collectiewielerkleding, fietshelmen, fietsshirts, fietsschoenen en fietsaccessoires.Want elke wielrenner is gevoelig voor een beetje stijl! De passie van wieleroutfits is gericht op retro wielerkleding. Wieleroutfits is zowel gerichtop mannen en vrouwen en op kinderen.

Merken

Wieleroutfits heeft keus uit meer dan 150 merken. Een paar bekende fiets merken van de website zijn Adidas, Alpina, Tour de France, Champion System, 360 cycling, Giant, One Way Sport en POC. Deze merken hebben een breed assortiment aan fietskleding en overige fietsaccessoires.

Waar moet je opletten bij het kopen van fietskleding

Er zijn veel zaken waar je op moet letten bij het aanschaffen en onderhouden van fietskleding. De fietskleding die je koopt moet vanzelfsprekend goed passen. Daarnaast moet je je fietskleding goed onderhouden hierdoor gaat je fietskleding langer mee, en heb je er langer plezier van. Wanneer u lange afstanden gaat fietsen is het goed dat u kleding uitzoekt zonder platte naden omdat dit vaak irritatie oplevert.Daarnaast is het belangrijk om te kijken wanneer je buiten fietst dat de broek bretels heeft. Een fietsbroek met bretels zakt niet af en bedenkt en beschermt de onderrug tegen kou, wind en regen. Ook is het verstandig om een fietsbroek te kopen die beschikt over een zeem, deze zeem zorgt ervoor dat je de hele rit comfortabel kunt zitten.

Bob

Liep stage bij Aldoor | studeert small business en retail management op de Avans hogeschool in Den Bosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!