Piet Zoomers - high-end fashion warenhuis

PietZoomers-high-endfashionwarenhuis

Het high-end fashion warenhuis bij jou in de buurt! Piet Zoomers is een warenhuisketen met vestigingen verspreid over heel Nederland. Ze verkopen diverse producten waaronder kleding en accessoires voor zowel mannen en vrouwen, van bekende merken als: Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Superdry, Nikkie en Michael Kors. Dat betekend al de bekende merken waar je naar opzoek bent onder één dak! Buiten in de fysieke winkels zijn deze merkproducten ook online verkrijgbaar op de Piet Zoomers website, met gratis verzending en te allen tijde als een fraai cadeau ingepakt!

Oprichting

Piet Zoomers is in 1972 opgericht door, de naam zegt het al: Piet Zoomers zelf! Hij is begonnen met een klein handeltje in broeken vanuit zijn boerderij in het Gelderse Dorp Wilp. Deze huiskamerhandel groeide in de loop van de jaren uit tot een grotere winkel, met uiteindelijk de Piet Zoomers zoals wij hem vandaag de dag kennen als resultaat. De eertijdse boerderij is in 2001 verbouwd tot ModeMall met een 5500 m2 aan dames- en herenmode. Uiteindelijk is Piet zelf in 2004 met pensioen gegaan en heeft hij zijn bedrijf aan zoon Bas Zoomers en zakenpartner Richard van Roon overgedragen.

Fashion Café

De Piet Zoomers vestiging in 's-Hertogenbosch en de ModeMall in Wilp beschikken beide over een Fashion Café. Bij deze Cafés kun je na het shoppen in stijl een lekker hapje eten. Het trendy menu beschikt over een breed aanbod aan luxe lunch en drankkeuzes. Hier kun je of lekker borrelen of uitgebreid lunchen/dineren. Het Fashion Café in Wilp bevind zich op de bovenste verdieping van de ModeMall en in 's-Hertogenbosch bevind het zich in de Korte putstraat; hét beroemde straatje in 's-Hertogenbosch waar je bourgondisch kunt genieten van het grote aanbod aan diverse horecagelegenheden. Dus ben je verslaafd aan shoppen, en hou je van lekker eten dan is Piet Zoomers the place to be!

Thijs

Stagiair bij Aldoor

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!