All4running - de beste hardloopschoenen

All4running-debestehardloopschoenen

Vijf jaar geleden leek het een rage, ineens ging iedereen spontaan hardlopen op het moment dat het weer het een beetje toe liet. Vijf jaar later begint het erop te lijken dat het geen trend is maar, dat veel mensen zich bewust zijn geworden van het feit hoe gezond sporten is en lopen hordes mensen hard voor de brood nodige beweging. 

Hardlopen is een van de makkelijkste manieren om aan beweging te doen, je hebt eigenlijk alleen hardloopschoenen nodig om te beginnen. Vind je het leuk en heb je er echt plezier in dan ga je langzaam kijken naar comfortabelere kleding maar om te beginnen gaat die oude legging of joggingbroek in je kast prima. Om je gewrichten en rug vanaf het begin te beschermen zijn een paar nieuwe hardloopschoenen wel aan te raden. 

Wat zijn goede hardloopschoenen?

Dit klinkt logisch en zeker voor de hardloper die net begint klinkt het als muziek in de oren. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar goede hardloopschoenen. Dan komt het; wat zijn goede hardloopschoenen voor jouw voeten? Iedere voet is anders en heeft dus speciale eisen daarnaast is het bij het kiezen van de schoen van belang om te bedenken op welke ondergrond je wilt gaan lopen asfalt of bospaadjes? Nu moet je niet denken dat als je schoenen voor het asfalt koopt omdat je in de stad woont je niet een keer een rondje bos kan lopen met deze schoenen als je bijvoorbeeld een weekendje weg bent in een bosrijk gebied. De vraag is op welke ondergrond wil jij het vaakst gaan lopen?

Bij All 4 Running zijn ze specialist in hardloopschoenen en de medewerkers hebben een passie voor hardlopen. Bij All4running draait alles om de perfecte hardloopschoen voor jou te vinden. Om dit te bereiken wordt er veel aandacht besteed aan de juiste service om er zo achter te komen welke schoen het beste bij iedere loper past. Je vindt veel informatie op de website, heb jij liever een gesprek met een van de medewerkers zoek dan eens een winkel op. 

Vele verschillende merken

Het is niet te zeggen dat één merk hardloopschoen hét merk is. Iedere voet is anders en verschillende mensen hebben dus ook verschillende voorkeuren in merken. Het voordeel van All4running is dan ook dat zij een multibrand store zijn. Er is een uitgebreide keuze uit topmerken zoals Asics, Saucony, Nike en Salomon

Bekijk
sale
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!