Asos - Britse fashion store

Asos-Britsefashionstore

Asos is een van de grootste en bekendste webwinkels in het Verenigd Koninkrijk en is opgericht in het prachtige Londen. Sinds een tijdje is Asos ook al wat bekender aan het worden in Nederland en hier zijn wij maar al te blij mee. Deze webwinkel zit namelijk bovenop alle trends en met een eigen merk plus nog meer dan 850 andere merken is er voor iedereen wel wat wils. De gaafste schoenen, leukste accessoires en meest fashion forward kleding is op Asos.com te vinden. Ook zijn er vaak veel items in de uitverkoop dus zul je regelmatig de uitverkoop van Asos kunnen vinden op Aldoor. 

Inspiratie

Asos is echt een webwinkel waar je uren op kunt blijven zitten, er is zo veel te vinden. Je kunt er niet alleen heel veel kleding, schoenen en accessoires vinden, je er kunt er ook inspiratie opdoen als je nodig een nieuwe garderobe nodig hebt maar eigenlijk niet helemaal weet wat je nou precies wil. Je kunt hun eigen magazine online vinden om de heetste trends te volgen, de handigste styling tips te lezen en om te zien hoe de populairste celebrity's met de mode meegaan. Daarnaast geeft Asos je ook nog de gelegenheid om inspiratie op te doen via hun stijl experts op Instagram. En mocht je dan toch de stijl experts van Asos gaan volgen, kun je gelijk Aldoor volgen om op de hoogte te blijven van onze blogs.

Gratis wereldwijde verzending

Gratis verzending is altijd mooi meegenomen, en al helemaal van een Engelse webwinkel. Je hoeft dus geen dure verzendkosten te betalen, in plaats daarvan kun je gewoon non stop online de hipste items blijven shoppen en zo je garderobe lekker aanvullen. Ook kun je gewoon via iDeal betalen, veel gemakkelijker kan online winkelen eigenlijk niet meer gemaakt worden. Een kijkje nemen bij Asos is dus zeker de moeite waard.

Nena

Was stagiaire bij Aldoor in het o zo mooie 's-Hertogenbosch | vierdejaars communicatie IEMES student aan de Fontys te Tilburg | fanatieke concertbezoeker | full-time optimist

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!