Bakker.com - waar tuinplezier begint

Bakkercom-waartuinplezierbegint

Het Nederlandse bedrijf Bakker.com is een van de grootste tuinspecialisten van Europa. Al meer dan 70 jaar is Bakker toonaangevend als het gaat om bloemen en planten voor in en om het huis. Al voordat de webwinkels hun opmars maakten kon je bij Bakker de beste en mooiste bollen, bloemen, planten en struiken bestellen uit de kleurrijke catalogus.

featuredimgpatioplantoftheyear2016miblogimage145jpg
featuredimgkamerplantenmainimageblogimage143jpg
featuredimgindoorplantsdifferentmainimageblogimage142jpg
featuredimghouseplantofthemonthjanuari2017mainimageblogimage141jpg

Buren van de Keukenhof

Het bedrijf van Bakker.com ligt in Hillegom midden tussen de uitgestrekte bollenvelden en met als directe buren de Keukenhof. Dicht bij het vuur dus maar de producten van Bakker vind je ook ver weg. Inmiddels zijn er in bijna alle  Europese landen vestigingen van Bakker en dat zegt iets over de kwaliteit en service van deze internationale tuinspecialist.  

Passie voor tuinieren

Met passie en liefde voor tuinieren en prachtig aangelegde tuinen worden steeds weer nieuwe en verrassende variaties geteeld en op de markt gebracht. In het assortiment vind je bloembollen, bloemzaden, rozen, bomen en heesters, kamerplanten, tuinplanten en borderpakketten. Maar ook fruitbomen, groenteplanten en -zaden en kruiden. En een uitgebreid assortiment accessoires om al dat moois en lekkers goed te verzorgen en uiteindelijk te genieten van het resultaat.

featuredimgopt7883401bakie20170110165613blogimage144jpg
featuredimghouseplantofthemonthjanuari2017mainimageblogimage141jpg
featuredimggardenplantoftheyear2016julymainimageblogimage140jpg
featuredimgflowerbulboftheyear2016mainimageblogimage139jpg

Anthurium op water

Wat de boer niet kent...............geldt zeker niet voor Bakker.com. Juist nieuwe trends worden op de voet gevolgd en meteen aan het assortiment toegevoegd. De alom bekende Anthurium is een sterke kamerplant die met zijn rode, roze of witte bloemen en diep groene bladeren veel kleur en stijl geeft aan je interieur. De Anthurium werd tot nu toe met zijn  wortels in de potgrond geplaatst. De nieuwste trend op dit gebied zorgt dat de Anthurium een echte eyecatcher wordt in je interieur. Want de Anthurium geeft al zijn geheimen prijs tot en met zijn prachtige wortelstelsel. Je spoelt de wortels goed af en zet de plant dan in een glazen vaas, direct in het water, voor een speels effect en een prachtig lijnenspel tussen wortels, bladeren en bloemen. Bakker bakt geen zoete broodjes maar staat voor prachtige kwaliteitsproducten voor huis en tuin waar miljoenen mensen dagelijks van genieten.

Mariet

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit het zonnige zuiden van ons land

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!