Bever - uitrusting voor elk avontuur

Bever-uitrustingvoorelkavontuur

Ben jij het type dat het liefst lekker actief is in de buitenlucht en lekker de natuur in gaat? Dan ben je zeker bekend met Bever. Bij deze winkel hebben ze namelijk alle spullen en uitrusting voor de outdoor avonturen die je wilt gaan beleven. Juist om hun persoonlijk advies op maat en uitstekende service willen we deze week deze webshop een uitlichten.

Outdoor advies op maat

Naast een erg fijne en duidelijke webwinkel heeft Bever ook ruim 40 fysieke winkels verspreid over heel Nederland waar je spullen, uitrusting, kleding en accessoires kunt kopen. En zeker als je nog niet helemaal precies weet wat je nodig hebt kun je je hier helemaal bij laten praten en een advies op maat krijgen van één van de specialisten. In Den Haag en Houten zijn zelfs zogenaamde Flagship Stores van Bever te vinden, nog grotere winkels met veel keus en deskundige hulp voor de echte buitensporter.

featuredimgAmsterdambeverblogimage47jpg
featuredimgbeverrunningblogimage48jpg
featuredimgbevericewallblogimage49jpg
featuredimgbever360magazineblogimage50jpg

Sport, buiten activiteiten, wandelen, camperen en wintersport

Bij Bever.nl en haar winkels vindt je dus een enorm aanbod van ski-, tourski-, snowboard- en klimmateriaal van een groot aantal bekende outdoor merken. Populaire merken bij Bever zijn onder andere Garmin, Ayacucho, Didriksons 1913, Peak PerformanceColumbia en Deuter. Je kunt er trouwens ook terecht voor het huren van ski- en snowsafetymateriaal, met eventueel gadgets als een GPS apparaat of een GoPro camera, om je tochten op de piste mooi vast te leggen.

Magazine en Ayacucho in Peru

Heb je inspiratie nodig? dan heeft Bever het 360 magazine voor je, met inspiratie en voorbeelden van mooie avonturen in de buitenlucht. En hiernaast maken ze zich bij deze outdoor specialist ook nog eens sterk voor een betere wereld. Ze werken samen met Solid International om duurzame ontwikkelingsprojecten op te zetten in het plaatsje Ayacucho in Peru. Ze helpen daar met het opleiden van de lokale bevolking, die meewerken aan het tot stand brengen van de eigen Ayacucho collectie. Ben jij dus een actieve buitensporter? neem dan eens eenkijkje in de Bever outlet!

Bekijk
sale
Edinho

Bouwer, concierge, knutselaar, teamcaptain en oprichter van Aldoor | Tech + Ecommerce + Marketing | van alles wat maar vooral Generalist | Slechte woordgrappen | schrijft vanuit het Aldoor HQ in 's-Hertogenbosch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!