Birki's - Birkenstock voor kids

Birkis-Birkenstockvoorkids

Als ouder ben je altijd op zoek naar het beste voor je kind. Niet alleen waar je kind blij van wordt op de korte termijn maar ook waar je kind blij van wordt op de lange termijn. Terwijl kinderen opgroeien en ouder worden is het belangrijk om de ontwikkeling van je kind te ondersteunen zodat deze zo goed mogelijk verloopt. Een onderdeel hiervan is de lichamelijke ontwikkeling waar ook de ontwikkeling van de voeten bij hoort.

Het revolutionaire voetbed

Als baby hebben de voetjes nog geen ondersteuning nodig omdat er dan nog genoeg babyvet onder de voetjes zit. Wordt je kind ouder dan is het belangrijk om schoenen te kopen met de juiste ondersteuning voor de voeten. Dit is het hele jaar door belangrijk dus ook op warme zomerdagen en zeg nou zelf dan wil jij ook geen hete stappers aan toch? Dit hoeft niet meer, met de komst van Birkenstock zijn er ook sandalen op de markt met een goed voetbed. Het merk Birkenstock heeft de schoenenmarkt voorgoed veranderd met het revolutionaire voetbed dat onder andere is verwerkt in sandalen.

Ook voor kinderen

Deze sandalen en slippers zijn er ook voor kinderen vanaf de voetmaat 24. Zo kunnen kinderen de hele dag op slippers en sandalen lopen zonder last van hun voeten te krijgen het voetbed van kurk loopt namelijk heerlijk. Het nadeel aan kurk is dat het niet snel opdroogt. Waarom dit een nadeel is? Wat willen kinderen liever op een hete zomerdag dan met water spelen en lekker knoeien? Inderdaad helemaal niets. Dit hebben ze bij Birkenstock ook gezien en er is een oplossing!

De schoen die nat en vies mag worden

Het nieuwe model Birki’s van Birkenstock is er in vier varianten de Super Birki, Profi Birki, Outdoor Birki en de Alpro. Deze lijn is gemaakt van siliconen wat nat kan worden en zo weer droog is, vies kan worden en met een beetje water zo weer schoongespoeld is. Wat wil je nog meer? Het voetbed van Birkenstock! Dat is misschien wel het beste van de Birki’s ook hier heeft Birkenstock gebruik gemaakt van het stevige voetbed dat ook in de slippers verwerkt is. De Birki’s geven dus voldoende steun aan de voeten en mogen nat en vies worden als dat geen speelplezier oplevert weet ik het ook niet meer.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!