Blokker - alles voor in en om het huis

Blokker-allesvoorinenomhethuis

Blokker is een van die merken in Nederland die je niet kunt missen. Blokker hoort thuis in het rijtje oer Hollands naast de HEMA en de Xenos. Heb je iets nodig in de zin van huishoudelijke apparatuur of huishoudelijke producten dan hebben ze het vast bij de Blokker. Blokker heeft zo’n uitgebreid assortiment dat je er gewoon heen gaat voor je lamp, je batterijen, je schoonmaakartikelen en kleine huishoudelijke apparaten. Je gaat niet eerst nabellen of op internet zoeken of Blokker de producten heeft, want ze hebben er altijd alles.

Van schoonmaakemmer tot puzzel je vindt echt alles bij Blokker

Bij Blokker begrijpen ze heel goed dat het voor kinderen dodelijk saai is om met mama een nieuw strijkijzer, waterkoker of schoonmaakemmer te gaan kopen. Daarom heeft Blokker het assortiment uitgebreid met een grote collectie speelgoed. Zo kun jij alvast de nieuwste videogames checken of een leuke puzzel uitzoeken terwijl mama een strijkijzer uitzoekt. Een win-win situatie noemen ze dat.

Makkelijk voor je deur afgeleverd

Bij Blokker is werkelijk alles te verkrijgen van schoonmaakemmer tot tandenborstel en van een afvalbak tot decoratieve kaarsen. Voor sommige dingen wil je nog graag naar de winkel maar andere producten kun je prima online kopen. Daarom heeft Blokker het mogelijk gemaakt dat jij de dweilen en nieuwe glazen gewoon in je huiskamer kunt bestellen en dan worden de producten binnen no time bij je thuisbezorgd. En met no time bedoelen we ook echt no time, indien je de bestelling voor tien uur 's avond plaatst dan heb je de producten de volgende dag al in huis. Wil je liever je producten online bestellen en ze dan zelf ophalen in de winkel? Ook dit is geen probleem bij Blokker bestel je gemakkelijk online geef aan in welke winkel je het op wilt halen en de producten staan snel voor je klaar. Op deze manier kun je vanuit je werk even snel langs de Blokker en hoef je niet alle items zelf bij elkaar te zoeken, echt ideaal. 

Bekijk
sale
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!