Blond Amsterdam - vrolijk servies

BlondAmsterdam-vrolijkservies

Wat is er nou leuker dan met vrienden gezellig op een middag te genieten van een lekkere kop thee of koffie met heerlijke gebakjes? Inderdaad! niets zorgt voor meer ontspanning. Dit moeten de oprichtsters van Blond Amsterdam ook gedacht hebben. Om deze ervaring helemaal af te maken heeft Blond Amsterdam servies op de markt gebracht dat vernieuwend, druk en vooral heel erg vrolijk is. Het servies van Blond Amsterdam is beschilderd met vrolijke teksten en afbeeldingen. Door de vrolijke kopjes en gebakjeshouder is de ontspannen sfeer helemaal af.

Blond Amsterdam is ooit opgericht door twee vriendinnen in Amsterdam zij zijn begonnen met het beschilderen van servies. Eerst deden ze dit voor hen zelf en vrienden, later ook voor de verkoop. De twee meiden wilden vrolijkheid brengen in de huizen en de levens van mensen. De hele dag door gebruiken mensen servies, vanaf het ontbijt tot laat in de avond. Waarom zou je het servies niet aantrekkelijker maken als je het zoveel gebruik? Dit hebben zij gedaan door middel van het aanbrengen van vrolijke en grappige beschilderingen op het servies en zo brengen zij een lach op ieders gezicht. 

featuredimgblondamsterdamitsmypartyblogimage70jpg
featuredimgblondamsterdamgefeliciteerdblogimage71jpg
featuredimgblondamsterdampartyblogimage72jpg
featuredimgblondamsterdamsexyblogimage73jpg

Blond Amsterdam was vanaf het begin een doorslaand succes geweest, en waarom zou je dan stoppen bij serviesgoed? Je kunt de vrolijke Blond figuren nu overal mee naar toe nemen. Er zijn agenda’s, toilettassen en portemonnees van het merk. Daarnaast is er ook een lijn textiel waardoor je je na een heerlijk ontspannende douche kunt afdrogen met een handdoek in zacht roze. Het is echt heerlijk dat je je door zoiets kleins meteen een stukje vrolijker kunt voelen. 

Het merk is van Nederlandse bodem en een lijn met speelse Delfsblauwe beschilderingen kon dus ook niet ontbreken. Daarnaast is er ook een "I love Holland"-lijn. Hoewel de beide vriendinnen en eigenaressen van Blond Amsterdam nog steeds vol ideeën zitten is het ook mogelijk om je servies zelf te personaliseren. Op deze manier kun je je eigen servies beschilderen en opschriften bijvoegen voor bijvoorbeeld je beste vriendin, je dochter of als cadeau voor jonge ouders waar je op kraamvisite gaat. Wie wordt er nu niet vrolijk van een uniek Blond Amsterdam servies? En al helemaal als je het ook nog in de sale kunt kopen.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!