Braend schoenen - echte eyecatchers

Braendschoenen-echteeyecatchers

Ben jij opzoek naar echte herenschoenen die vernieuwend zijn en net even anders dan andere herenschoenen? Schoenen die stijlvol zijn, klasse uitdragen maar, vooral ook van een hoge kwaliteit zijn? Dan ben je bij Braend aan het juiste adres. 

Braend produceert al meer dan 10 jaar unieke en opvallende herenschoenen. Door de jaren heen heeft zij een duidelijke stempel op haar ontwerpen gedrukt door ieder ontwerp te voorzien van de herkenbare blauwe binnenvoering. Het merk is in Nederland gevestigd maar alle ontwerpen zijn afkomstig van een Italiaanse designer en worden gemaakt van Italiaans kwaliteitsleer dat super soepel is en heerlijk aanvoelt om je voeten. 

Een jong en hip uiterlijk

De schoenen hebben een jong en hip uiterlijk en met deze schoenen aan je voeten weet je zeker dat je er volgens de laatste mode bijloopt. Wil jij graag dat vrouwen een tweede keer omkijken als jij voorbij loopt en dan nog steeds de vinger er niet op kunnen leggen wat jouw outfit nou zo strak en hip maakt? Dan heb jij echt een paar Braend schoenen nodig. Dezelfde blauwe kleur als waarmee de schoenen gevoerd zijn komt terug in de veters, een randje of de zool van de schoen en dit detail geeft net die extra touch waardoor de aandacht getrokken wordt. 

Echte eyecatchers

De schoenen zijn er in nette herenschoenen en er is het model sneaker. Braend is een merk dat niet wordt geëvenaard door een ander merk er is niets wat er in de buurt komt. Juist omdat de schoenen zo’n eigen karakter hebben zijn de schoenen van Braend goed te combineren met verschillende stijlen zo kun je de schoenen naar kantoor aan maar ook tijdens een avondje stappen onder een jeans zullen deze stappers echte eyecatchers zijn. Of je nu zoekt naar een zakelijker look of graag een edgy look wil creëren het is allemaal mogelijk met de schoenen van Braend.

Bekijk
outlet
Soleil

Redacteur bij Aldoor | Schrijft vanuit hartje Rotterdam

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!